Mød En Frivillig: Daniel Brandt

I denne omgang af ”Mød-en-frivillig” er turen kommet til ASC helt egen husfotograf, Daniel Brandt. Daniel har for nyligt leveret de flotte plakatmotiver, som netop er kommet til salg gennem vores webshop og er sammen med resten af SoMe-teamet i ASC, altid klar med skarpt materiale på vores sociale medier. Lær ham bedre at kende her og hvis du møder ham, så giv ham en highfive for hans frivillige arbejde, når det engang bliver tilladt igen på stadion.

  1. Hvem er du?

Navnet er Brandt, Daniel Brandt. Born and raised i den vindblæste perle ved vestkysten, Hirtshals. Nu har jeg så slået mig ned som nabo til Aalborg Portland Park i Nordens Paris sammen med min kæreste. 

Til dagligt driver jeg min egen virksomhed der hedder Brandt A Design / Brandt A Photography. Her suser jeg land og rige rundt og skyder billeder, og nogle af disse billeder bliver derefter solgt som plakater. 

Udover fotografiens verden interesserer jeg mig for rejser, iværksætteri og selvfølgelig fodbold. 

  1. Hvad er dit forhold til AaB og hvor længe har du fulgt dem?
Daniel som juniorspiller i AaB.

Jeg startede som de fleste andre små drenge til fodbold i en tidlig alder, og da AaB var nærmeste store klub, blev det til et naturligt tilhørsforhold til klubben. Efterfølgende har jeg boet på det hedengangne AaB-college, hvor jeg samtidig spillede i AaB i junior årene. 

I den forbindelse var jeg fast inventar som fan og medhjælper på stadion.

  1. Hvad er dit yndlingssted på Aalborg Stadion?

Helt klart vesttribunen. Her får man altid stemningen helt under huden og kan mærke passionen fra fans’ene. 

  1. Hvad er dit bedste AaB-minde?

2007/2008 sæsonen. Her boede jeg på AaB college og man kunne virkelig mærke en helt unik og magisk stemning i hele klubben. MEN! Mit bedste AaB minde er 2-0 kampen mod Brøndby, hvor guldet kom i hus på en udsolgt hjemmebane. At kunne dele dette store øjeblik med en af mine bedste venner og min far er virkelig et punkt i livet, der stadig den dag i dag giver mig kuldegysninger. 

  1. Hvor lang tid har du været frivillig i AaB Support Club?

Jeg har været frivillig i ASC siden oktober 2019, så det er i lidt over et år nu. 

  1. Hvad laver du som frivillig i AaB Support Club?

I AaB Support Club deler jeg ud af mine SoMe skills og fotografiske talenter. Jeg styrer i samarbejde med et stærkt team ASC gennem de sociale medier. Derudover er jeg til nogle hjemmekampe at finde på sidelinjen med mit kamera i hånden, for at indfange nyt materiale til vores SoMe.

  1. Hvad giver det dig at være frivillig i ASC/Hvorfor har du valgt at være frivillig der?

Jeg har valgt at være medlem af ASC, da det giver rigtig fin mulighed for at kombinere mine to store interesser; Fodbold og fotografi. Derudover brænder jeg også for at udvikle og have fingeren på SoMe pulsen, så at kunne gøre dette i et fedt team og i AaB er jo bare helt perfekt. 

  1. Hvad er dit bedste ASC-minde?

Sidste forårssæsons første kamp mod Brøndby, hvor det nye hejseværk på Vesttribunen blev indviet. Det var fedt at mærke stemningen på stadion og se det utroligt flotte arbejde fan sektionerne havde lavet til denne kamp.

  1. Hvor mange AaB trøjer har du?

3 stk

  1. Personligt spørgsmål – Vil du fortælle om din tid på AaB college? 

Min tid på AaB College var en rigtig speciel tid. Det var mit første år på handelsskolen, men fokus var helt klart på fodbolden. Man fik muligheden for at leve som elitesportsmand og var omringet af store talenter der senere har fundet vejen frem til AaB’s førstehold så som Wichmann, Kusk og Helenius. Det var i AaB Colleges spæde start så der var alt fra cykelryttere, badminton spillere, bowlere, håndboldspillere og fodboldspillere samlet på ét sted, hvilket gav en helt specielt vibe. Det var også i denne sæson hvor AaB hentede mesterskabet hjem, så samtlige weekender foregik på stadion, og man kom helt tæt på spillerne, hvilket motiverede én endnu mere til at følge sin drøm om at blive professionel fodboldspiller. De gode resultater forplantede sig i hele organisationen, så det var en magisk tid at være i AaB på.  Det blev til et jysk mesterskab og et helt fantastisk år, men efterfølgende blev fodboldstøvlerne og drømmen lagt på hylden grundet en knæskade. 

Blå bog:

Fødselsdato: 27. januar 1991

Civilstatus: I et forhold

Job: Selvstændig 

Bopæl: Aalborg

Udvalg i ASC: SoMe

År som frivillig i ASC: 1.5 

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.