Entrébilletter

Billige entrébilletter
Køber du din busbillet via webshoppen har du mulighed for at sikre dig entrébilletten til den pågældende kamp til særpris, nemlig 50,- kr.

Vær opmærksom på, at dette tilbud kun gælder for ASC-medlemmer, som kører med ASC-bussen, og kun til de første 40, som handler via webshoppen. De billige entrébilletter kan altså ikke købes i AaB Shoppen, og kun i bussen på afgangsdagen, hvis ikke alle entrébilletterne er blevet solgt i forsalg via webshoppen.

Entrébilletter iøvrigt
Udover det begrænsede antal billige entrébilletter, der er nævnt i afsnittet ovenfor, råder ASC som udgangspunkt ikke over entrébilletter til de stadions, som vi besøger. På hjemmesiderne for vores modstanderklubber, vil oplysninger om billetsalg for gæstehold dog som oftest være tilgængelige.

I enkeltstående tilfælde – f.eks. til kampe, hvor der forventes udsolgt og hvor dette kan forudses i god tid inden kampen – vil vi forsøge at lave aftale med modstanderklubben om salg af entrébilletter via ASC. Ikke alle klubber er interesserede i dette, men i givet fald vil billetterne kun være til salg for medlemmer af ASC, og de nærmere præmisser for salget vil fremgå af annonceringen fra gang til gang.