Om ASC

AaB Support Club blev stiftet den 22. august 1990, og er dermed den ældste officielle fodbold-fanklub i Danmark. Vi hører til blandt de største fanklubber i landet, og foreningens intention er klar – ude og hjemme skal vi være festlige fans, der på fredelig vis formår at skabe farverig stemning på lægterne, og som støtter de rød-hvide helte frem mod nye sejre.

Alle kan være med
For at være medlem af AaB Support Club behøver man ikke at have set alle AaB’s kampe de sidste fire år, at kunne fodboldreglerne på fingrene eller at have malet sit hjem i rød-hvide farver. Det, der er afgørende, er, at man interesserer sig for fodbold generelt og har AaB i sit hjerte.

Blandt medlemmerne finder man naturligvis de højtråbende bag målet på Aalborg Stadion, men også mange, mange andre, der ønsker at komme tættere på klubben og holdet. Man kan ikke tegne et billede af en typisk AaB-supporter – de findes i alle aldre, og vi har faktisk også en del kvinder i medlemsskaren.

Fælles for alle medlemmer er, at de betaler et årligt kontingent på 195 kr. For dette beløb modtager man først og fremmest sit personlige medlemskort, men også masser af information om AaB, spillerne og fanklubben i medlemsbladet Supporteren. – vel nok Danmarks flotteste supporterblad, som udkommer fire gange årligt.

Noget for alle – alt til nogen
Som medlem af AaB Support Club er der mulighed for at være aktiv på mange forskellige måder, men det er naturligvis ikke et krav. Nogen vælger blot at modtage Supporteren, samt at følge med i foreningens virke på www.aabsupportclub.dk

Andre er meget aktive, og maler flag og bannere, eller deltager i vore spillermøder og de øvrige ting, der foregår i foreningen.

For de meget entusiastiske fans har vi helt særlige aktiviteter i vores tifo-gruppe, og for de trofaste supportere arrangerer vi naturligvis altid busture til AaB’s kampe. Her gælder det, at man skal være medlem af supportklubben for at deltage. Vi forsøger at få prisen så langt ned som muligt på vores busture, ligesom vi næsten altid kan sikre billige entrebilletter. Der er altså aktiviteter af enhver art, og sikkert også noget der kan interessere dig.