Tilmelding

Medlemmer/ikke-medlemmer
ASC’s udebaneture er åbne for alle. Den bedste pris på turen får du dog som medlem af ASC. Det er muligt at melde sig ind i ASC samtidig med tilmeldingen til turen i webshoppen.

Tilmelding – forsalghttps://aabsupportclub.dk/produkt-kategori/busture/
Du kan købe din busbillet via webshoppen (https://aabsupportclub.dk/produkt-kategori/busture/)

Der er mulighed for at købe billet til én enkelt udebanetur, til flere udebaneture eller til alle udebaneturene på én gang.

Du får ikke efterfølgende tilsendt nogen billet til turen, men derimod modtager du en ordrebekræftelse på den mailadresse, som du angiver i forbindelse med købet.

Ved afgang skal du checke ind til bussen med dit navn.

Kun med bussen den ene vej
Skulle du kun have behov for at tage med ASC-bussen enten ud eller hjem skal du blot købe turen via webshoppen og noteret dette i bemærkningsfeltet.

Tilmeldingsfrist
Grundet et godt samarbejde med vores busleverandør, har vi mulighed for at have en forholdsvis sen sidste tilmeldingsfrist. Vi vil dog alligevel henstille til, at du tilmelder dig turen så snart du beslutter dig for at deltage. Et højere tilmeldingsantal virker nemlig selvforstærkende og kan overbevise eventuelle tvivlere om, at de også skal deltage i turen. Det kan give flere deltagere til alles fornøjelse.

Sidste frist for tilmelding i forsalg er således som følger:
• Mandage kl. 20.00 ved onsdagskampe
• Tirsdage kl. 20.00 ved torsdagskampe
• Torsdage kl. 20.00 ved lørdagskampe
• Torsdage kl. 20.00 ved søndagskampe
• Torsdage kl. 20.00 ved mandagskampe

Enkelte undtagelser kan forekomme. Sidste tilmeldingsfrist for en konkret tur vil altid kunne findes i annonceringen af turen her på hjemmesiden samt på vareteksten i webshoppen.

Billetsalg – på dagen
Hvis der efter udløb af tilmeldingsfristen stadig er ledige pladser i bussen, er det også muligt at købe billetten på kampdagen. 

Vær opmærksom på, at der altså kan være udsolgt, så du kommer til at gå forgæves. Vi anbefaler derfor kraftigt, at billetten købes i forsalg.

Priser
Priserne på turene oplyses fra gang til gang i forbindelse med annoncering af turene her på siden.