Øvrige praktiske forhold vedrørende ASC away

Rejseledere
På alle vores ture stiller ASC med mindst to rejseledere, som styrer turens gennemførelse. Rejselederne er frivillige hjælpere i ASC, som på dagen er iført ASC’s specielle rejseleder-t-shirts. Rejselederne, som ikke på turen må nyde øl og spiritus, står til rådighed for deltagerne og er med til at sikre, at turene afvikles under sikre og trygge forhold.

Check-in via ASC-medlemskort
For at sikre vores deltagere så god en oplevelse som muligt, arrangeres ASC’s udebaneture i samarbejde med AaB, modstander-klubben, politiet, kontrollørerne samt vores busselskab.

Dette samarbejde udmønter sig på flere forskellige måder – fra kvalitetskrav til de busser vi kører med, over aftaler om lettere tilgang til stadion-billetter, til eventuel politieskorte til og fra det stadion vi skal besøge.

Efter henvisning fra politiet, skal vi som rejse-arrangører indsamle ID på alle vores deltagere. Primært for præventivt at forebygge ballade, samt til brug ved eventuelle uheld. Oplysningerne skal således kun anvendes i tilfælde af ballade og/eller uheld.

Du skal derfor checke ind til ASC-bussen ved at aflevere gyldigt ASC-medlemskort til rejselederne. Medlemskortet bliver naturligvis afleveret tilbage til dig på vej hjem fra turen.

Er du nyt medlem, og har du endnu ikke modtaget dit ASC-medlemskort, så medbring i stedet for din kvittering for betalt medlemskab.

Kørestolsbrugere
Kørestolsbrugere er velkomne på ASC’s busture. Du bedes blot gøre særskilt opmærksom på, at du er kørestolsbruger, i bemærkningsfeltet i forbindelse med din tilmelding.

Glemte sager
Glemte sager opbevares i op til 3 uger efter udebaneturen. Herefter foræres de glemte sager til velgørende formål.

Kontakt Busudvalget på busudvalg@aabsupportclub.dk, hvis du mener at have glemt noget i bussen.

Spørgsmål
Savner du svar på dit spørgsmål eller har du spørgsmål til oplysningerne her på siden, så undlad venligst at kontakte AaB. Send i stedet for en mail til os på adressen busudvalg@aabsupportclub.dk.