• tifo5-550x150
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Info

AaB Tifo Kaos (ATK) er en stemnings- og tifogruppe, som er en del af AaB Support Club (ASC).

Gruppen er startet i 2002 og består i dag af 20-25 aktive AaB-supportere med vidt forskellig baggrund. Både aldersmæssigt og i forhold til hvad vi laver til daglig. Fælles for os alle er dog, at vi brænder så meget for klubben, at vi har valgt at bruge en stor del af vores fritid på gruppen, og altså på aktivt at støtte AaB.

Formål
Vores formål er for det første at forsøge at koordinere stemningen til AaBs kampe, såvel på hjemmebane som udebane. Herunder brug af tromme og megafon, samt koordinering af stemningssamarbejde mellem de forskellige grupperinger på tribunen.

For det andet er det også vores formål at fremstille og koordinere udførelsen af tifoer til udvalgte af AaBs kampe, såvel på hjemmebane som udebane. Herunder planlægning, indkøb af materialer, indhentelse af godkendelser m.v.

ATK har altså to formål – vokal og visuel opbakning til AaB!

Økonomi
Vi er alle frivillige i gruppen, og vores arbejdskraft er således gratis. Det er vores materialer dog ikke! Vi køber bl.a. batterier til vores megafon, nyt skind til trommen, samt ikke mindst større mængder af plastic, stof, maling, tape m.v. til produktionen af tifoerne. Og det koster!

Vi er heldige at få del af ASC-indtægterne, men vi hjælper også selv med til at samle penge ind til indkøb af materialerne. 2-3 gange årligt samler vi ind til hjemmekampe på stadion, ligesom vi har ordningen ”Ti Kroner til Tifo Kaos” (https://www.facebook.com/10tiltifokaos). Hvis du giver drikkepenge i ASC-busserne, går disse faktisk også ubeskåret til ATK.

ATK siger mange tak til alle jer, der allerede har bidraget til festlighederne, og håber I vil fortsætte støtten. Ydermere håber vi på, at de, der endnu ikke har fundet vej til én af vores indsamlere, eller måske til ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, vil gøre dette i fremtiden.

Bliv en del af gruppen
Måske har vi brug for dig! Har du gode idéer? Er du god til at tegne? Maler du som da Vinci? Eller er du typen, der altid har et trick i baglommen til små praktiske problemer? Så kontakt os på tribunen og hør mere om, hvordan du måske kan blive en del af gruppen. Vi kan røbe så meget, at det er sjovt at være med, du vil lære mange AaB-fans rigtig godt at kende, og du vil opleve at være bag kulissen i forbindelse med støtten til AaB. Men det forpligter også at være med, og vi stiller krav. En tifo lader sig f.eks. kun gøre, hvis alle er aktive, kommer som aftalt og er klar til dagens udfordring. Det kan godt nogle gange være hårdt, men kedeligt er det aldrig.

Tifo til AaB’s 125-års jubilæum i 2010