Afgang, hjemkomst og opsamling

Afgang
For alle ASC’s udebaneture gælder, at der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion, som er vores faste afgangssted.

Her er der masser af parkeringspladser, hvis du kommer i bil, ligesom der går bybusser både på Annebergvej og på Kastetvej. Endvidere ligger Aalborg Vestby-stationen forholdsvis tæt på afgangsstedet, hvis du kommer med tog.

Hjemkomst
Bussen/busserne kører så vidt muligt retur mod Aalborg 15 min. efter slutfløjtet. Det er dit eget ansvar at komme med hjem, så hold dig til og lad være med at blive hængende unødigt på stadion eller andre steder. Bussen/busserne venter ikke!

På hjemturene gør ASC-busserne dog holdt ved Banegårdspladsen, inden der fortsættes ud til Aalborg Stadion. Således kan du frit vælge, om du på hjemturen vil sættes af på Banegårdspladsen eller på Aalborg Stadion.

Opsamling
Har du ikke mulighed for at stå på bussen på Aalborg Stadion, er der mulighed for at blive samlet op ved udvalgte motorvejs til- og frakørsler, som vi passerer på vores rute. Se listen herunder:

  • 29 Svenstrup (under broen)
  • 31 Støvring Syd (OK-tanken)
  • 33 Haverslev (Circle K)
  • 34 Hobro N (pendlerpladsen)
  • 58b Middelfart (Jyllandsvej bag Burger King)

Det koster ikke ekstra at blive samlet op undervejs på turen. På hjemturen kan du naturligvis blive sat af ved selvsamme motorvejs til-/frakørsel, eller for den sags skyld ved en helt anden motorvejs til-/frakørsel. Husk blot at minde rejselederne om dette undervejs.

Opsamling skal bestilles sammen med tilmeldingen til turen. Opsamlingen skal således registreres i de felter, som er beregnet til det, når du tilmelder dig turen i webshoppen. I bemærkningsfeltet ved bekræftelsen af din ordre bedes du – udover dit ASC-medlemsnummer – anføre, præcis hvilken motorvejs til-/frakørsel, du ønsker at blive samlet op fra (både nummer og navn på til-/frakørslen). Vi vil efterfølgende skriftligt bekræfte aftalen om opsamling pr. mail.