ASC Junior

Som medlem af AaB Support Clubs Juniorklub vil du opnå præcis de samme fordele som almene medlemmer, bortset fra at du ikke får tilsendt Supporteren fire gange årligt. Vi har udeladt dét aspekt af medlemskabet af to årsager:

  1. Først og fremmest er det en forholdsvis dyr aktivitet, og vi vil derfor ikke være i stand til at tilbyde et medlemskab så billigt, som vi gør, hvis også dét skulle inkluderes. Vi er klar over at den her målgruppe nok ikke vil udnytte alle medlemskabets medlemsfordele i samme grad som medlemmer med et ‘almindeligt’ medlemskab vil, og vi har derfor prioriteret en lavere pris i stedet. Den lave pris på 99 kr. om året gør også, at det er relevant for langt flere, uanset indkomst, da vi ved at det i forvejen kan være en bekostelig affære, at følge sit yndlingshold i tykt og tyndt.
  2. Dernæst er vi også af den overbevisning at en stor del af medlemmerne i vores Juniorklub vil have forældre der også er medlem af ASC, og husstanden derfor i forvejen modtager bladet. I og med vi for et par år siden traf den beslutning, at vi ikke vil sende eksempelvis fire blade til samme adresse, med mindre medlemmerne aktivt beder os om det, så vil det også være en medlemsfordel som i nogle tilfælde alligevel ikke vil gøre nogen forskel.

I stedet for modtagelsen af vores medlemsblad Supporteren, så får du som medlem af Juniorklubben til gengæld adgang til en række aktiviteter i løbet af året, både nogle der stables på banene i samarbejde med AaB, men også nogle uden dem.

Eksempelvis vil der blive afholdt et flagværksted, hvor du kan være med til at lave dine egne bannere og flag, så du også kan være med til at støtte AaB med visuel opbakning. De vil blive afholdt sammen med AaB Tifo Kaos og andre frivillige, der lærer dig tips og tricks til at lave de flotteste bannere og flag.
Derudover vil der løbende blive afholdt diverse arrangementer i samarbejde med AaB, som eksempelvis rundvisning på træningsanlæget eller Aalborg Stadion, eller der kan arrangeres træning sammen med en gruppe af spillerne.


Aktiviteterne der skal laves i samarbejde med AaB er på nuværende tidspunkt uspecificeret, i og med vi ikke ved hvor mange medlemskaber det nye initiatv vil generere. Vi har dog fået tilsagn fra AaB om at de er meget interesseret i at støtte op om det nye initiativ, og vil gøre alt der står i deres magt, for at få planlagt nogle rigtig gode aktiviteter.
Vi er udmærket klar over at drivkraften i stort set alt hvad vi foretager os, er AaB. Det er også dét de unge skal synes er interessant, og derfor har det været vigtigt for os at indlemme klubben tidligt i processen. Vi er derfor rigtig glade for at de allerede tidligt tilkendegav, at hvis vi var interesseret i at starte Juniorklubben op, så skal de nok gøre alt hvad de kunne for at hjælpe til med at sikre dets succes.
Alle de andre medlemsfordele, der gælder for medlemmer af såvel AaB Support Club som vores Juniorklub, kan du læse mere om herinde.

En stærkere fanklub – et stærkere AaB