Infoudvalg

Infoudvalgets primære formål er at skabe synlighed omkring AaB’s officielle fodboldfanklub, AaB Support Club.

Det er os der designer og producerer eksklusivt merchandise som t-shirts, tørklæder, hættetrøjer og huer til vores medlemmer. Det er os der lægger programmet og bemander ASC-standen, når vi flytter ud i landet til arrangementer som fx Hjallerup Marked eller festugen Aalborg i Rødt på Gammeltorv. Og det er os der står bag den facebook-satsning som AaB Support Club inden længe lancerer. Kald det bare PR.

Vi gør der for jer. Vores medlemmer. For at gøre det så attraktivt som muligt at være medlem af AaB’s officielle fodboldfanklub – uanset køn, alder og fantype. Og vi gør det naturligvis også i jagten på flere, nye medlemmer. For det er jer og jeres 175 årlige kontingentkroner, der holder foreningen kørende og sikrer, at vi kan sende busser til samtlige udekampe i ind-og udland, producere et ugentligt direkte radioprogram, skabe farverige tifoer på landets tribuner, udsende medlemsbladet Supporteren fire gange årligt, og meget, meget mere.

Som et kreativt og konstant nysøgende udvalg er vi også tilstadighed på jagt efter nye, kreative ildsjæle, der vil kaste en frivillig indsats i arbejdet med i højere grad at markere AaB og AaB Support Club i bybilledet i Aalborg og i Nordjylland. Er det dig, så kontakt os på mail infoudvalg@aabsupportclub.dk