Medlemsfordele

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør være medlem af AaB Support Club (ASC), AaB’s officielle fanklub!

Først og fremmest bør du naturligvis have et hjerte, der banker for AaB. Hvis det er tilfældet, så er sagen så godt som klar.

Selvom du ikke er fast inventar på Vesttribunen, og måske heller ikke er den der går forrest, når trommerytmerne skal ledsages af skønsang, så hører du stadig hjemme i vores kreds. Det er nemlig en misforståelse at tro, at det kun er de syngende fans bag mål, der er medlem af ASC. Vi har rigtig mange af vores medlemmer fordelt rundt på alle tribunerne på Aalborg Stadion.

Og selvom du ikke er bosiddende i Aalborg og omegn, og dermed måske ikke så tit har mulighed for at komme på Stadion og/eller tage del i de forskellige aktiviteter, bør du ikke fortvivle af den grund. AaB Support Club har nemlig også nogle tilbud og muligheder for fans landet over. Eksempelvis vores lokalafdeling i Hovedstaden, ASC København, som samles på pub/bar og ser AaBs kampe. Eller vores AaB-podcast, Rød Aalborg, som giver AaB-fans over hele landet mulighed for at komme endnu tættere på vores klub og de personer som står i spidsen for den. Dét er du også med til at understøtte som medlem af AaB Support Club.

Uanset, hvilken type fan du er, bør du som AaB’er også være med i AaB Support Club. Vi mener, at AaB har brug for en stærk fanklub, som kan give input og modspil, så vi i det store hele er med til at styrke AaB. Et medlemskab koster kun 195,- kr. årligt, og som ASC-medlem får du:

  • Fordelagtige priser på ASC’s udebaneture
  • Rabat på entrébilletter i.f.m. udebaneture (begrænset antal)
  • Mulighed for at købe ASC Merchandise
  • Mulighed for at købe ASC øl
  • Mulighed for at deltage i ASC’s indendørsstævne
  • Mulighed for at deltage i afstemningen ved den officielle kåring af Sæsonens AaB’er
  • Forkøbsret til én billet pr. medlem til AaB’s europæiske kampe – hvad enten det er Champions League eller Europa League
  • Fede og unikke events i løbet af året

Herudover sikrer dit medlemskab dig en række medlemsfordele hos vores samarbejdspartnere:


Hos AaB Shoppen kan ASC-medlemmer få 15% rabat på alle ikke-nedsatte varer. Rabatten gælder både i AaBs fysiske butik på stadion og online. For at benytte ASC-rabatten i den fysiske butik, skal du fremvise gyldigt elektronisk medlemskort. Ved handel online skal du inden købet rekvirere en rabatkode ved at sende en mail til kontoret@aabsupportclub.dk. Oplys venligst dit navn og ASC-medlemsnummer i mailen.

Undtagelse - Spillertrøjer og tryk
Der er ikke ASC-rabat på selve spillertrøjerne, men du kan du få ASC-rabat på standard/custom-tryk. Her er ASC-prisen kr. 50,- (normalpris kr. 150,-). For at benytte ASC-rabatten på tryk skal du IKKE rekvirere en rabatkode, men blot skrive i kommentarfeltet på ordren, hvorefter rabatten fratrækkes.

Hvis du ønsker special-tryk på spillertrøjen, f.eks. dit eget navn, er der ikke ASC-rabat.
Hos AaB kan ASC-medlemmer få en årlig rabat på 100,- kr. på både sæsonkort-abonnementer og billet-abonnementer. For at benytte ASC-rabatten skal der rekvireres en rabatkode ved at sende en mail til kontoret@aabsupportclub.dk. Oplys venligst dit navn og ASC-medlemsnummer i mailen.
Hos LOOP Fitness kan ASC-medlemmer træne til kr. 209,- pr. måned mod normalprisen på 259,-. Tilmelding foretages i det lokale LOOP Fitness-center ved fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort + ID. Medlemsfordelen kan benyttes i alle LOOP Fitness-centre over hele landet.
Hos Nordjysk Fodbold Golf kan ASC-medlemmer få 25% rabat på greenfee mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort på dagen. Det eneste krav er, at der ved betaling skal noteres navn og medlemsnummer på konvolutten på den/de der har et medlemskab af ASC.
Hos London Pub kan ASC-medlemmer på alle kampdage (både hjemme- og udekampe) mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort få 20% rabat på alle drikkevarer i baren.
Hos Guldhornene kan ASC-medlemmer mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort gratis få 1 fl. Tuborg Pilsner eller Husets Sjus + til 2 venner. Muligheden gælder alle dage inden kl. 23. Max. én gang pr. ASC-medlem pr. aften. Endvidere har ASC-medlemmer fri entré og fri garderobe.
Hos Heidi's kan ASC-medlemmer mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort gratis få 1 fl. Tuborg Pilsner eller Husets Sjus + til 2 venner. Muligheden gælder alle dage inden kl. 23. Max. én gang pr. ASC-medlem pr. aften. Endvidere har ASC-medlemmer fri entré og fri garderobe.
Hos Fast Eddies Poolhall kan ASC-medlemmer mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort få 10% rabat på bordleje, drikkevarer, chips m.v. på mandage-torsdage.
Hos Munken kan ASC-medlemmer på alle kampdage (både hjemme- og udekampe) mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort få Tuborg og Carlsberg flaskeøl til 15,- kr.
Hos Wildebeest Gastropub kan ASC-medlemmer mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort få 15% på al mad i flg. tidsrum:

- Mandag fra kl. 17.00
- Tirsdag fra kl. 17.00
- Onsdag fra kl. 17.00
- Fredag kl. 11:30-16:00
- Lørdag kl. 11:30-16:00

Rabatten gælder for ASC-medlemmet/kortholder og for én ledsager. Vær opmærksom på, at tilbuddet ikke gælder take-away.
Opdateret medlemsfordel på vej.
Hos Bogø Sandwich kan ASC-medlemmer mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort få 10% rabat. Gælder hos alle Bogø Sandwich-afdelinger, samt i boden i fanzonen til AaBs hjemmekampe. Gælder ikke på crispy chicken, smørrebrød, tilbud og udbringning.
Hos Wasabi Sushi kan ASC-medlemmer mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort få 10% rabat. Gælder hos alle Wasabi Sushi-afdelinger. Gælder ikke på tilbud, specialmenuer og udbringning.
Hos Swaffelbeer kan ASC-medlemmer mod fremvisning af gyldigt elektronisk medlemskort 10% rabat på alt øl og ølsmagninger. Swaffelbeer er altid blandt de billigste i Danmark på Trappist-øl og på belgisk øl generelt.

Vi arbejder løbende på at få flere samarbejdsaftaler, og dermed medlemsfordele, på plads.

Indmeldelse

Meld dig ind her på vores webshop – det tager kun 30 sekunder, så er du medlem!

Har du spørgsmål vedr. medlemsfordele, eller iøvrigt spørgsmål om medlemskab af ASC, så send os en mail på kontoret@aabsupportclub.dk