ASC Away: Kør med til topkamp i Parken!

FCK ny

AaB spiller lørdag aften topopgør i Parken. Der møder traditionelt en pæn flok AaB-fans op til kampene i København, men du kan hjælpe med til at sikre den bedst mulige opbakning til de nordjyske drenge på den notorisk svære udebane. Med AaB Support Club får du turen i bus med god komfort for kun 250 kr. – for en halvtredser ekstra er du også sikret din entrébillet til kampen, hvis du er blandt de første 40 tilmeldte.

Vi er nu helt klar til at modtage betaling for varekøb i bussen via Mobile Pay, så du nu kan betale med kontanter, Dankort, MasterCard Debit og altså Mobile Pay.

Der er fortsat sommertilbud på Somersby. Du kan købe Somersby for kun 10 kr. pr. stk. i bussen.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om efterårets ture. Du kan blandt andet læse om priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter til de hurtige.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 250 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er i dag torsdag den 18. august kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 11.30 og hjemkomst samme sted omkring kl. 03.00.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , ,

Comments are closed.