Få billige landskampsbilletter til stemningstribunen

DK-Tjekkiet-2012

Som led i ASC’s medlemskab af Danske Fodbold Fanklubber (DFF) har vi fået tilbudt billetter til de fremtidige landskampe på hjemmebane. Det er muligt for alle medlemmer i ASC at købe disse billetter:

Danmark – Liechtenstein
Dato/tid: Onsdag d. 31. august kl.20.00
Sted: Casa Arena, Horsens
Billetpris: 90 DKK/stk., ståpladser
Bindende deadline: Tirsdag d. 23/8 kl. 18.00

Danmark – Armenien
Dato/tid: Søndag d. 04. september kl. 18.00
Sted: Parken, KBH
Billetpris: 225 DKK/stk.
Bindende deadline: Søndag d. 27/8 kl. 12.00

For tilmelding til disse kampe skriv til kontoret@AaBSupportClub.dk – husk medlemsnummer og navn på alle deltagere.

Det forventes, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe – synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted – disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs billetsalg.

Alle deltagere skal være medlem af ASC, desuden skal man være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Det forventes også at alle deltagere er indforstået med at de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler og tager gruppen ikke ansvar for deres deltagere, så vil det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.

Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Vi udviser derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel – dertil findes der en børnetribune samt ordinært salg til kampene.

Comments are closed.