ASC Away: Tag med ASC til middagsdyst i Farum!

FCN

AaB er fortsat ubesejret i den nye Superliga. Sådan skal det gerne fortsætte med at være efter udebanekampen på plastikbanen i Farum på søndag lige over middag.

Du kan køre med AaB Support Club til kampen. Der er allerede afgang fra Aalborg kl. 6.30, men til gengæld også allerede hjemkomst omkring kl. 21.00.

Det koster kun 250 kr. at komme med på turen. Med i prisen får du også morgenmad i form af et rundstykke, kage, kaffe samt en juice eller en “skarp”.

De første 40 tilmeldte kan tilkøbe entrébilletten til kampen for bare 50 kr.

Vi er nu helt klar til at modtage betaling for varekøb i bussen via Mobile Pay, så du nu kan betale med kontanter, Dankort, MasterCard Debit og altså Mobile Pay.

Trods det triste vejr, fortsætter vi vores sommertilbud på Somersby. Nu kan du købe Somersby for kun 10 kr. pr. stk. i bussen.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om efterårets ture. Du kan blandt andet læse om priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter til de hurtige.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 250 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er i morgen torsdag den 4. august kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 06.30 og hjemkomst samme sted omkring kl. 21.00.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.