Supporteren nr. 2/2018 er på gaden

Supporteren nr. 2 – 2018

Fire gange om året udkommer vores medlemsblad, Supporteren. Det bliver distribueret til alle vores medlemmer, og det er nu blevet tid for blad nr. 2 i år.

Så er denne superligasæson for vores vedkommende et overstået kapitel, og spillerne kan gå på en velfortjent sommerferie, efter at det lykkedes at indfri sæsonens målsætning om en placering i top-6.

Som fan vil vi altid have mere, men vi må bare konstatere, at der er fire hold, som for tiden er et skridt eller to foran os.
Sæsonen bød på et gensyn med en skagbo i en FCK-trøje, og Kristian Bach Bak & Co., som i sidste runde løb med guldmedaljerne, for snuden af de unævnelige.

Har du behov for at glemme disse traumatiserende oplevelser, og få tanker på noget andet, kan du glæde dig over at årets 2. udgave af medlemsbladet Supporteren er på vej.
Her kan du bl.a. tage en tur ned af ”memory lane” til dengang hvor vores smukke klub sikrede sig vores 3. mesterskab, på karnevalsdagen tilbage i 2008.

Inden dennes sæson meldte flere nye ansigter sin ankomst på Hornevej, bl.a. en svensker ved navn Jacob Rinne der skulle tage over efter Nicolaj Larsen, og forsætte en mangeårig tradition for kompetente målmænd i AaB-trøjen. Dette har målmanden med mellemnavnet Karl Anders til fulde formået, og Supporterens udsendte har været en tur i marken og snakke med den blonde svensker.
Ligeledes er det blevet til et fyldigt interview med vores lille peruvianer ”Eddi”, om hvordan det er at spille fodbold i Nordens Paris.

Skulle du mod al forventning ikke have modtaget bladet, kan du kontakte distribution@aabsupportlclub.dk, hvori du angiver dit medlemsnummer (står på dit medlemskort) samt hvilken adresse bladet skulle have været leveret på.

, , ,

Comments are closed.