Samarbejdsaftale med Nordjysk Fodboldgolf & Streetammo

Hos AaB Support Club arbejder vi hver dag på at give så mange fordele som muligt, til alle vores medlemmer.
Det har i den her måned medført, at vi kan offentliggøre to nye samarbejdsaftaler, som du kan benytte dig af, blot ved fremvisning af dit medlemskort.

Vi har således indgået nye samarbejdsaftaler med to lokale virksomheder, nemlig Nordjysk Fodboldgolf i Nørre Halne & Streetammo i Aalborg.

 

Nordjysk Fodboldgolf har en af de bedste fodboldgolfbaner i Danmark med en størrelse på 20.000m2 svarende til ca. 25 parcelhusgrunde. Banens par er 71, der er ca. 2 km. rundt, og den har 18 huller, som er vidt forskellige i længde og ikke mindst sværhedsgrad. Det korteste hul er 25 meter og det længste er over 100 meter.

Hos Nordjysk Fodboldgolf kan vi tilbyde medlemsrabat på 25% på greenfee, dvs. 80 kr. for voksne og 45 kr. for unge (6-15år). Det eneste krav er, at medlemskort skal medbringes, så det kan fremvises hvis dette påkræves, samtidig med, at der ved betaling på kuverten skal noteres navn og medlems nr. på den/de der har et medlemskab af ASC.

Du kan finde Nordjysk Fodboldgolf online her.

 

 

 

Streetammo er en lokal tøjbutik beliggende på Boulevarden i Aalborg. Streetammo lever op til følgende citat:

“Committed to an authentic lifestyle…
Providing a unique selection of brands.”

 

Hos Streetammo kan vi tilbyde vores medlemmer en rabat på 20% i den fysiske butik og 20% online på alle ikke nedsatte varer. Ved handel online skal i bruge koden AABsupport.

Du kan finde Streetammo online her.

 

Hvis du vil se hvad vi ellers har af medlemsfordele, så kan du altid få et hurtigt overblik herinde:
https://aabsupportclub.dk/?page_id=98

Husk at fortælle dine kammerater om alle de fordele du opnår som medlem af AaB Support Club.
Udover at de også kan være med til at støtte AaB, så er det de færreste der ikke kan drage fordel af flere af de muligheder vi tilbyder.

En stærkere fanklub – et stærkere AaB!

, ,

Comments are closed.