Mød en frivillig: Lise Berendt

Mød en frivillig

Gennem den næste tid vil vi præsentere jer for en del af de frivillige, der til daglig driver vores foreningen.Det er de personer der er rygraden i AaB Support Club, og som sørger for at vi kan opretholde det høje aktivitetsniveau vi har, og tilbyde forskellige arrangementer, tilbud og medlemsfordele til alle vores medlemmer.

I dag har vi stillet 10 spørgsmål til Lise, der er forholdsvis ny som frivillig i foreningen. På trods af travlhed med studier og golf på eliteniveau, så har hun alligevel prioriteret at bidrage med frivilligt arbejde i AaB’s officielle fanklub, og hjælper til daglig med at styre foreningens konti på forskellige sociale medier.

 

Hvem er du?
Jeg hedder Lise Berendt og er 25 år. Jeg er født og opvokset i Hirtshals, men har boet i Aalborg de sidste tre år med min kæreste, Jacob. Jeg studerer og er i gang med en kandidat i Kommunikation, som jeg har et år tilbage af. Meget af min fritid går med at spille golf, hvilket jeg har gjort i 11 år, og jeg elsker det stadig. Jeg spiller på Aalborgs elitehold, hvor vi spiller i den bedste række i Danmark, så der går en masse tid med træning og kampe/turneringer i weekenderne, men der er heldigvis stadig tid til at komme på stadion J

 

Hvad er dit forhold til AaB, og hvor længe har du fulgt dem?
Jeg har altid interesseret mig for alt sport, og især fodbold, som jeg også selv har spillet en del år i Hirtshals, da jeg var mindre. Her tog vi med holdet til Aalborg for at se AaB, og jeg blev hurtigt fascineret af at være på stadion og se live-fodbold. Herefter tog min far mig med på stadion en gang imellem, men det er først på mine ældre dage jeg er blevet rigtig fan – ja faktisk først sådan rigtig for fire år siden, hvor jeg begyndte at komme i Aalborg hver dag. Nu er jeg at finde på stadion hver gang de spiller, og jeg elsker det. Det er virkelig fedt!

Hvad er dit yndlingssted på Aalborg stadion?
Helt klart på Vesttribunen. Jeg har siddet en del gange på Weber, men det er altså bare ikke det samme. Stemningen nede på Spar Nord er fed, og det er fedt at mødes med de samme mennesker derude til kampene.

Hvad er dit bedste AaB-minde?
Mit bedste AaB-minde er nok lidt anderledes end mange andres, da jeg ikke har oplevet at være på stadion, hvor vi har vundet mesterskabet. Det håber jeg, at jeg oplever en dag.
Jeg husker tydeligt, da jeg som 12-årig var med min far og onkel i Viborg og se fodbold med nogle af deres venner. Vi sad på Viborgs VIP-tribune, og jeg havde en AaB-trøje på indenunder en anden trøje, da jeg jo ikke kunne vise den frem. Men da AaB scorer rejser jeg mig op, lyner trøjen ned og råber ”JAAAA!!!” Jeg fik dog hurtigt sat mig ned igen, fordi jeg fik mange stirrende blikke. Men det var sjovt, og AaB vandt.
Jeg ved ikke hvorfor det lige er denne oplevelse, jeg tænker på, men noget der også står meget klart for mig, er den krammer jeg har fået af Kasper Risgård. Den topper nok i virkeligheden oplevelsen i Viborg 😉

Hvad laver du som frivillig i AaB Support Club?
Jeg er frivillig i Infoudvalget, hvor jeg hjælper med at planlægge og lave opslag til vores sociale medier.

Hvordan blev du frivillig i ASC?Jeg er ny i foreningen, og har kun været med i fire måneder. Jeg hørte om arbejdet gennem Rasmus Fihl, som jeg kender fra golfbanen, og da jeg så, at ASC søgte en SoMe-manager, slog jeg til. Her føler jeg, at jeg kan bidrage med noget relevant i kraft af, at det også er kommunikation og markedsføring, som jeg beskæftiger mig med på mit studie.

Hvorfor bruger du din tid på frivilligt arbejde? Hvad giver det dig?
For det første får jeg lov til at prøve noget af alt det, jeg har lært på mit studie. Jeg er glad for at kunne hjælpe til i ASC, og fordi jeg har en stor passion for AaB, så synes jeg også det er sjovt at arbejde med. For det andet, så har jeg fået en del nye venskaber af at være kommet med i ASC. Det er fedt at møde nye mennesker, som deler samme interesse som én selv, og man bliver en del af et stort fællesskab.

Hvad er din bedste oplevelse indtil videre i/med ASC?
Jeg har jo ikke været med så længe, men jeg havde en festlig dag i Silkeborg en lørdag i februar, hvor jeg var på min første away med ASC. Jeg glæder mig til at få mange flere gode oplevelser med fanklubben, og med de mennesker jeg har lært at kende herigennem.

Du skal træffe et valg; (endnu en) hole-in-one til dig selv, eller et mesterskab til AaB?
Nu kan jeg jo lige blære mig med, at jeg har lavet to hole-in-one’s! Men der er jeg ikke i tvivl! Jeg vil helt klart vælge et mesterskab til AaB, også selvom jeg ikke havde lavet en hole-in-one. Men jeg vil bare virkelig gerne opleve at være på stadion, når AaB får et mesterskab. Det håber jeg, at jeg kommer til, og gerne snart 🙂

Har du noget specielt sjovt eller spændende at berette om fra din første ASC away?
Hehe…. Det var en lørdags-tur til Silkeborg, så den skulle ikke have for lidt. Vi havde en fest under kampen, og selvom AaB ikke spillede særlig godt, så var humøret stadig højt på tribunen. Jeg sov på turen hjem og husker ikke så meget andet end, at der blev sunget ”Kan Lise, kan Lise, kan Lise drikke øl” – Det vil jeg nu godt mene at jeg kan, men jeg fik lært, at jeg ikke skal prøve at følge med de rutinerede drenge 🙂

 

Hvis du render ind i Lise næste gang du er til fodbold, så skal du ikke tage dig af at hun med stor sandsynlighed står med et stort smil på, og spejder efter Kasper Risgård. Tag endelig fat i hende, og tag en snak med hende om dét at være frivillig i AaB’s officielle fanklub.

Husk at følge med på vores Facebook-side og herinde, hvor vi fremover vil præsentere jer for flere af de frivillige kræfter i foreningen, der hver dag gør en indsats for at skabe en stærkere fanklub.

Vil du også gerne være en del af fællesskabet, så fang os på Facebook eller skriv en mail til os.

 

Blå bog:

Navn: Lise Berendt

Fødselsdato: 4. marts 1993

Bopæl: Aalborg

Civilstatus: I et forhold med Jacob

Beskæftigelse: Studerende

Udvalg i ASC: Infoudvalget

Frivillig i foreningen siden: Marts 2018

, ,

Comments are closed.