Landskampsbilletter til Danmark-Irland og Danmark-Georgien

Som led i ASC´s medlemskab af Danske Fodbold Fanklubber (DFF), har vi fået tilbudt billetter til de vigtige EM-kvalifikations kampe mod Irland og Georgien i juni måned. Billetterner er sat tilsalg eksklusivt for ASC medlemmer i vores webshop. Billettene sælges i et begrænset omfang efter “først til mølle” princippet.

Kamp: Danmark – Irland

Dato/tid: Fredag d. 7. Juni kl. 20.45

Sted: Parken, KBH

Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2)

Bindende deadline: Torsdag d. 16/05 2019

Kamp: Danmark – Georgien

Dato/tid: Mandag d. 10. Juni kl. 20.45

Sted: Parken, KBH

Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2)

Bindende deadline: Søndag d. 19/05 2019

Nærmere informationer følger omkring billetudlevering (sted, tidsrum), når vi nærmer os kampene. Der er mulighed for køb af en billet pr. medlem pr. kamp.

Billetterner er til stemningstribunen, og forbeholdt DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe – synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted – disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs billetsalg.

Kravene fra DFF til de der deltager, er de samme som altid. Man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. DFF forventer at billetkøbere er bekendt m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler kan det få indflydelse på ASCs muligheder for at købe billetter til fremtidige landskampe.

DFF stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Der udvises derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel – dertil findes der en børnetribune samt ordinært salg til kampene.

, ,

Comments are closed.