De kommende busture er til salg i webshoppen nu!

Tifo fra tidligere besøg i Randers

Den kommende tid byder for AaB på en særdeles spændende pokalsemifinale i Brøndby den 4. april samt et gruppespil med for AaB noget så usædvanligt som hele 3 modstandere, som befinder sig i en afstand af kun ca. 80 km. fra Aalborg.

AaB Support Club arrangerer selvfølgelig busture til alle kampene!

Til den meget vigtige pokalkamp i Brøndby har vi valgt at banke prisen i bund til kun 250 kr. og samtidig forsyne turen med en gennemførelsesgaranti. Kampen i Brøndby er simpelthen så vigtig at vi løber en lille økonomisk risiko for at sikre opbakning til AaB på den svære udebane. Vi håber at I medlemmer vil bakke op ved at tilmelde jer turen.

Til de korte lokalopgør i Hobro, Randers og Hjørring er prisen helt nede på en flad halvtredser. Husk at de første 45 tilmeldte kan tilkøbe entrébilletten for kun 50 kr. yderligere, så der er virkelig mulighed for at få en ekstremt billig udebanetur for de hurtige.

Husk at medlemmer af AaB Support Club Junior (medlemmer under 13 år) kan komme med på udebaneturene til halv pris. Det er i 2019 gratis at være medlem af AaB Support Club Junior.

Alle vores udebaneture er forbeholdt medlemmer af AaB Support Club. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du hurtigt blive det i vores webshop. Det koster kun 195 kr. om året at være medlem. Husk at der er en fin rabat at hente, hvis I er to, som melder jer ind sammen. Som en del af velkomstpakken, får man bl.a. en gratis udebanetur i Jylland/Fyn.

Tilmeld dig vores ture allerede nu i webshoppen.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.