Kampagne på medlemskab af ASC

Kampagne på medlemskab

I AaB Support Club arbejder vi hver dag på at give de bedste forudsætninger for, at så mange som muligt kan være med til at støtte op om det, vi alle er her for; AaB. Det er vores klare overbevisning, at de AaB-fans der ikke er medlem af foreningen, går glip af en masse fordele og spændende arrangementer. Samtidig er det selvfølgelig lettere for os at opretholde et højt aktivitetsniveau med et højt medlemstal. Vi vil derfor gerne gøre en ekstra indsats for at få så mange som muligt med i foreningen.

Vi har derfor valgt, at vi på ubestemt tid vil køre en kampagne på vores medlemskaber, således vi sammen kan være med til at få endnu flere medlemmer i AaB Support Club.

Mængderabat:
Hvis en AaB-fan, af uransagelige årsager, endnu ikke er blevet medlem af AaB Support Club, så giver vi her et incitament til at blive det, og samtidig også et incitament til at tage kammeraten fra stadion med under armen på nogen af alle vores busture, eller til vores arrangementer.
Vilkårene for den her kampagne er at hvis to AaB-fans melder sig ind i foreningen på samme tid, så får de begge medlemskabet det første år til 150 kr., mod en normalpris på 195 kr. Personerne får præcis de samme fordele som normalt, hvilket bl.a. inkluderer en gratis bustur, rabat på sæsonkort og AaB-merchandise, og medlemsbladet Supporteren. Alle de andre fordele kan du læse mere om her på hjemmesiden under punktet ‘Medlemsfordele’.

Køb dette produkt på webshoppen

Member-get-member:
Samtidig med, at vi gør en ekstra indsats for at få hvervet flere medlemmer til foreningen, vil vi naturligvis også gerne belønne jer, der allerede er medlem af foreningen. VIlkårene for den her kampagne er, at hvis I henviser en bekendt til et medlemskab i AaB Support Club, og får dem til at angive dit medlemsnummer ifm. tilmeldingen, så kvitterer vi med en gratis bustur i Jylland til dig.
Den kan du jo eventuelt benytte til at introducere det nye medlem for vores busture og foreningen, men det stiller vi heldigvis ikke nogen krav om :)

Køb dette produkt på webshoppen

 

Vilkår:

De to nævnte kampagner kan ikke kombineres.

Vi håber at du som medlem af AaB Support Club vil være med til at promovere alle de fordele, du har mulighed for at drage nytte af, og hjælpe med at øge antallet af medlemmer, således vi alle kan være med til at løfte i flok, og støtte AaB i kampen for flere point på grønsværen.

, , ,

Comments are closed.