Bliv ASC-ridder af Guldhornene Aalborg

Nu er vi klar med endnu en aktivitet til alle vores medlemmer, der hungrer efter noget at fordrive tiden med, mens vi venter på at bolden atter ruller igen. Rusk op i vennerne fra stadion, og mød til en hyggelig aften i hinandens selskab.

Som medlem af AaB’s officielle fanklub er du med til at støtte vor alles AaB med en masse forskellige tiltag og aktiviteter, der fremmer opbakningen til vores klub. På trods af at et medlemskab, sammenholdet og den direkte støtte til AaB burde være incitament nok, så synes vi dog også der skal være endnu flere fordele ved at være medlem af foreningen. Derfor arbejder vi på et skabe en masse fordele for vores medlemmer, som de kan udnytte rundt omkring i Aalborg og Nordjylland.
Du kan læse meget mere om de til enhver tid opdaterede medlemsfordele herinde på vores hjemmeside.

En af disse medlemsfordele er en aftale indgået med Heidi’s Bierbar og Café Guldhornene i Aalborg, der giver dig en oplagt mulighed for at få slukket tørsten. Det samarbejde har nu ført til at vi i den her måned åbner for at en lidt anderledes aktivitet, så du kan udfordre de kammerater du plejer tage på stadion med.

Inde på Café Guldhornene kan du drikke dig til Ridder af Guldhornene, hvis du på en aften formår at drikke 10 store fadøl. Kort og godt. Du kan læse meget mere om konceptet herinde.
Udover at du kan se frem til en hyggelig aften i selskab med ligesindede (og konkurrencen om at kunne gennemføre, naturligvis), så får du efterfølgende også et personligt navneskilt hængt op inde i lokalerne, så du til enhver tid kan prale med dine evner.

De sidste to weekender her i januar måned (torsdag inklusiv) har du mulighed for at drikke til dig Ridder af Guldhornene, men samtidig sikre dig et endegyldigt bevis på din tilknytning til AaB og dets officielle fanklub – du får nemlig indgraveret et AaB Support Club-logo i dit navneskilt (se evt. billedet som eksempel). På den måde kan du først og fremmest sikre dig håneretten overfor dine venner, men også cementere dit tilhørsforhold til Hele Nordjyllands Hold.

Skulle du efterfølgende sidde og tørste lidt, så har du naturligvis stadig mulighed for at udnytte den medlemsfordel du har som medlem af AaB’s officielle fanklub.

Praktisk information

– Aktiviteten kan benyttes 17.-19. januar og 24.-26. januar (alle dage inkl.)
– Det eneste du skal medbringe for at kunne deltage, er dit ASC-medlemskort
– Skiltene bestilles i starten af februar, og vil være at finde efter 1. marts
– Har man allerede et skilt bliver dette blot hængende, mens det nye her også hænges op
– Priserne afhænger af hvornår I starter, samt hvilken dag:
Torsdage:
Før 19: 175 kr.
Før 23: 195 kr.
Resten af natten: 260 kr.
Fredage/Lørdage:
Før 19: 195 kr.
Før 23: 260 kr.
Resten af natten: 370 kr.

Har du nogle venner fra stadion, som skal inviteres med på tur?

En stærkere fanklub – et stærkere AaB

, , ,

Comments are closed.