ATK vinder ASC Indestævne

Lørdag den 17/11 afholdte vi vores traditionsrige indestævne, hvilket som sædvanlig bød på en masse drabelige dueller blandt de deltagende hold.

AaB stillede op med profiler som Thomas Bælum, Jacob Friis og fankoordinatoren, men især det kvindelige islæt på holdet bidrag til at bringe holdet hele vejen til finalen.

Her måtte de dog se sig slået af et topmotiveret hold fra AaB Tifo Kaos, som til slut løb med sejren og kunne kåres som vindere af stævnet. ATK får sammen med holdet på tredjepladsen L:Ron:Haraldslund æren af at repræsentere AaB Support Club ved DM for indefanklubber, der skal spilles i Helsingør 2. februar 2019. Vi ønsker begge hold held og lykke.

Undervejs ved stævnet blev der uddelt massevis af spurtpræmier, ligesom der var fine præmier til vinderne. Vi siger tak til ASCs gode samarbejdspartnere, herunder Bar Røv, Munken, London Pub Aalborg, Nordjysk Fodboldgolf, Spar Nord og naturligvis AaB.

Du kan se flere billeder og en fyldestgørende reportage fra stævnet i den kommende udgave af vores medlemsblad, Supporteren (udkommer primo december).

Tak til de deltagende hold og tilskuere.

Vinderholdet fra AaB Tifo Kaos
AaBs hold tog andenpladsen
L:RON:HARALDSLUND snuppede tredjepladsen


, , ,

Comments are closed.