Vær med til en ny start i Esbjerg på fredag

AaB har taget afsked med cheftræner Morten Wieghorst, hvilket helt forventeligt har medført blandede reaktioner i fankredse. Ikke desto mindre er det en realitet, som medfører en ny start for holdet og for klubben.

I AaB Support Club er vi fans af klubben og ikke af enkeltpersoner. Vores altoverskyggende interesse er at klubben skal klare sig bedst muligt ud fra enhver given situation. Vi er derfor fast besluttet på at give klubben den bedst tænkelige opbakning, så vi kan komme videre og give vores kommende nye cheftræner så godt et udgangspunkt som muligt, når sæsonen starter op igen i midten af februar. Der skal ganske enkelt points på kontoen i de tre resterende kampe i 2018!

Første mulighed for dette er på fredag, når AaB igen sætter kursen sydpå og denne gang drejer vestpå til Esbjerg. Esbjerg er som bekendt én af de store rivaler i forhold til den famøse top 6, så et godt resultat i landets 5. største by vil være meget afgørende for mavefornemmelsen inden vinterpausen.

Spilletidspunkt
Esbjerg fB-AaB spilles på fredag den 30. november kl. 19.00.

Afgang
Der køres fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 15.00. Kom venligst i god tid.

Hjemkomst
Hjemkomst samme sted omkring midnat. Der er afsætning ved Kennedy Arkaden inden ankomst til stadion.

Opsamling
Der er mulighed for opsamling ved motorvejsfrakørsler langs bussens rute. Tilføj dette ved tilmelding.

Pris
Du kan komme med til Esbjerg for kun 125 kr. Børn under 12 år ifølge med voksen slipper med 60 kr. Alle deltagere skal være medlem af AaB Support Club – også børn.

Entrébillet
De første 45 deltagere kan tilkøbe entrébillet til stadion for kun 50 kr. Øvrige deltagere og børn henvises til køb direkte på Esbjergs hjemmeside. Husk at købe billetten til udebaneafsnittet (Tribune D). Billetterne koster her 90 kr., dog kun 30 kr. for børn op til 16 år.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding via webshoppen er onsdag den 28. november kl. 20.00.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.