ASC Away: Udebanesæsonen starter i Randers!

RandersFC

Som du helt sikkert ved starter AaB sæsonen på søndag hjemme mod AC Horsens. Men har du også husket at AaB søndagen efter spiller en lige så vigtig kamp på udebane mod Randers FC?

AaB skal godt i gang med den nye sæson. Målsætningen må naturligvis være en plads i mesterskabsslutspillet, så en god sæsonstart kan blive altafgørende.

Drengene har behov for massiv opbakning fra lægterne, så hold ferie fra ferien, tag til Randers og giv dit bidrag til at sæsonen kan komme godt igang for Aalborgs drenge.

AaB Support Club arrangerer som altid tur til kampen. Du skal kun slippe 50 kr. for at komme med. Så bliver du kørt lige til udebaneafsnittet og retur til Aalborg efter kampen. De første 40 tilmeldte får tilbudt at tilkøbe en entrébillet til kampen for kun 50 kr.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om efterårets ture. Du kan blandt andet læse om priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter til de hurtige.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 21. juli kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 18.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 23.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.