ASC Away: To udebaneture på 6 dage

Det lykkedes som bekendt for AaB at komme med i medaljeslutspillet. Det har den fantastiske konsekvens at al snak om nervepirrende playoffkampe om nedrykning er overstået allerede inden foråret for alvor har meldt sin ankomst. Det har så desværre yderligere den konsekvens at AaB har 10 slutspilskampe, hvor der reelt intet er på spil udover “spændingen” om det bliver til en 5. eller en 6. plads.

Det giver til gengæld mulighed for at toptune truppen til dels den kommende sæson, men ikke mindst de afgørende runder i DBU Pokalen. Vi snakker her om en pokalfinale, som det kræver 2 sejre at kvalificere sig til, den første allerede på onsdag på Fredericia Stadion (det ville jo være for fjollet at kalde sit stadion for “Monjasa Park”) mod FC Fredericia.

Inden da venter dog en kamp på Farum Stadion (det ville jo være for fjollet at kalde sit stadion for “Right to Dream Park”). Her skal der tankes selvtillid oven på blamagen mod Brøndby, og en god støtte fra lægterne vil måske kunne være med til at gutterne får nødvendig oprejsning inden onsdagens pokaldyst. Der kommer traditionelt mange lokale AaB-fans på stadion i Farum, og det vil helt sikkert gerne have hjælp fra det Nordjyske til at bakke drengene op.

Herefter venter den supervigtige kvartfinale i DBU Pokalen onsdag i Fredericia. En sejr her vil som nævnt bringe AaB én enkelt kamp fra en pokalfinale, som jo mere eller mindre kan ændre en “lala-sæson” til en ganske godkendt affære.

AaB Support Club kører dig til begge kampe.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på Nordsjællandturen for bare 250 kr., mens Fredericiaturen kun koster 150 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

På turen til Farum kan du få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr. Denne mulighed har vi desværre ikke i DBU Pokalen.

Som altid er der gennemførelsesgaranti på turene i Superligaen. Til onsdagens pokalkamp har vi været nødsaget til at sætte et minimum på 35 tilmeldte, før turen gennemføres. Men mon ikke også det lader sig gøre, kampens betydning taget i betragtning.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til FCN-turen er onsdag den 4. april kl. 20.00, mens du kan tilmelde dig Fredericiaturen frem til mandag den 9. april kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
På fredagens tur til Farum er der afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 12.30 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 3.00.

Til pokalgyseren den 11. april er der afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 15.00 og hjemkomst samme sted omkring kl. 22.30, dog senere i tilfælde af forlænget spilletid og/eller straffesparkskonkurrence.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til en af eller begge turene accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.