ASC-rabat på sæsonkort

Igen i år får medlemmer af AaB Support Club en rabat på 100 kr. ved køb af sæsonkort – og det gælder uagtet om der er tale om de traditionelle sæsonkort, eller AaB’s nye sæsonkortabonnement.

Som den første Superligaklub i Danmark indførte AaB for nylig en abonnementstjeneste på sæsonkort, hvilket betyder at du kan købe et sæsonkort fra kun 85 kr. om måneden. I stedet for at du skal have alle pengene op af lommen på én gang, så har du altså mulighed for at betale hver måned, for fri adgang til alle AaB’s kampe i Superligaen på Aalborg Stadion.

Du kan læse meget mere om initiativet herinde:

https://aabsport.dk/nyheder/2018/marts/aab-lancerer-saesonkortabonnement/

Uanset hvilken form for sæsonkort du foretrækker, så kan ud naturligvis fortsat benytte din rabat på 100 kr. som medlem af AaB Support Club. Læs mere herunder:

 

Hvordan får jeg min ASC-rabat?

Du skal sende en e-mail til ASC-kontoret (kontoret@aabsupportclub.dk) med dit medlemsnummer og navnet på medlemskortet, samt hvilken form for sæsonkort du tænker at benytte dig af. Herefter sender vi en rabatkode, som du skal anvende i AaB’s webshop. Sæsonkort skal købes online for at få ASC rabat.

Bemærk: Der kan gå op til tre dage, før du modtager din rabatkode.

Efter at have modtaget din rabatkode, skal denne indtastes på AaB’s webshop.
Hvis du har valgt at købe et ‘almindeligt sæsonkort’, så skal denne indtastes i feltet ”Brug Rabatkode/Gavekort” under der hvor man sætter modtagers e-mail og pristype (voksen, barn etc.).
Hvis du har valgt at købe et sæsonkort på abonnementsordning, så skal denne først indtastes når man går til betaling, efter man har indtastes CPR-nr. Dette gøres i feltet ”Anvend gavekort”.

 

Kan jeg også kombinere min ASC-rabat med AaB’s rabatter?

Vi er så heldige, at aftalen med AaB gør, at du både kan udnytte den rabat de giver dig, hvis du er hurtigt ude, samt den rabat på 100 kr. du får fordi du er medlem af den officielle fanklub.

Bemærk at rabatten på 100 kr. kan benyttes én gang til hver sæson. Har du valgt AaB’s nye abonnementsløsning, og købt et abonnement til 85 kr. pr. måned vil det altså betyde at du i første måned betaler 0 kr., mens du i 2. måned betaler 70 kr., og derved har udnyttet din rabat på 100 kr. Køber du et ’almindeligt’ sæsonkort vil rabatten blot blive fratrukket den endelige pris.

 

Jeg er endnu ikke medlem af ASC?

Du kan stadig nå at få medlemsrabat, selvom du endnu ikke er medlem af ASC. Du skal blot melde dig ind på vores webshop. Husk at vi har kampagner på vores medlemskaber, hvilket du også kan udnytte i samme ombæring.
Send herefter en mail til kontoret (kontoret@aabsupportclub), hvori du angiver ordrenummer fremfor medlemsnummer, da der går et par uger inden du modtager sidstnævnte. Vores administrator vil så sende dig en rabatkode, som du kan benytte i AaB’s webshop.

 

Flere medlemsfordele

  • Gratis udebanetur (værdi op til 200 kr.)
  • Medlemsbladet Supporteren fire gange årligt
  • 20% rabat på AaB-merchandise
  • Forkøbsret til AaB’s europæiske kampe
  • Rabatter ved diverse samarbejdspartnere

Du kan læse alle om alle fordelene under medlemsfordele.

 

Vi ses på tribunen!

 

, , , , , , ,

Comments are closed.