ASC Away: Tag med ASC til fredagskamp i Horsens

På fredag er det 259 dage siden vi sidst havde en fredagskamp i Jylland, hvor det var muligt at komme med og støtte holdet på udebane uden at det var nødvendigt at tage fri en hel dag fra skole eller arbejde. Grundlæggende er vi i AaB Support Club imod hverdagskampe, men når det nu skal være, er det da rart at der er tale om et stadion og et tidspunkt, hvor det er til at nå for de fleste. Og så passer hjemkomsten jo også fint til at fortsætte videre i det aalborgensiske natteliv.

Lige som for 259 dage siden hedder modstanderen på fredag også AC Horsens. Med en sejr kan AaB mere eller mindre sikre sig 5. pladsen i Superligaen og dermed ekstra TV-penge i klubkassen. Derudover er det vigtigt at holdet rejser sig oven på nederlaget i Herning og så småt begynder at tanke selvtillid og finde det gode spil frem til den kommende sæson.

AaB Support Club kører selvfølgelig dig og dine venner til kampen. Husk at vi har gennemførselsgaranti på alle udebaneture i Superligaen, så du kan roligt tilmelde dig vores tur.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er onsdag den 2. maj kl. 20.00. Bemærk tilmeldingsfrist allerede onsdag aften, da der er tale om en fredagskamp.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 16.00 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 23.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.