ASC Away: Se AaB besejre FCM’s mandskabdskab – kun 100 kr. inkl. entrébilletten!

Der er som bekendt ikke meget på spil for AaB i forhold til afgørende placeringer i det igangværende slutspil. Ikke desto mindre har cheftræner Morten Wieghorst i løbet af ugen verbalt sat journalister på plads, som insinuerede at kampene dermed ikke er vigtige. Og mon ikke også at ordet “FC Midtjylland” kan få kampgejsten frem i de fleste AaB-fans og -spillere.

To kampe på en uge mod bastarden fra det midt-vestjyske gør kampene alt andet end ligegyldige. Ikke at vi på nogen måde håber på guld til de gul-blå unævnelige, men tanken om at kunne være kraftigt medvirkende til at guldet ikke lander i Herning, virker bare dejligt tilfredsstillende. Den skal have fuld gas på banen og på tribunen!

AaB Support Club har til udekampen i Herning søndag den 29. april et helt særligt tilbud til dig og dine fodboldvenner. Eksisterende medlemmer kan nemlig komme med på vores bustur til kampen for den normale pris på 100 kr. og få entrébilletten til kampen med helt og aldeles gratis! Dét er da et tilbud, som er til at forholde sig til.

Hvis du endnu ikke er medlem af AaB Support Club, kan du melde dig ind nu og få FCM-turen inkl. billet med i kontingentet helt gratis. Altså ét års medlemsskab af AaB Support Club, en bustur til Herning og entrébilletten til FCM-AaB på søndag – altsammen for kun prisen af et års ASC-medlemsskab – altså 195 kr.

Husk også at AaB Support Club fortsat har kampagnerne “Member-get-member”, hvor eksisterende medlemmer får en gratis udebanetur i Jylland for at henvise et nyt medlem, samt “Mængderabat”, hvor du kan melde to nye medlemmer ind og få 45 kr. i rabat på første års kontingent for begge medlemmer. I begge kampagner kan man benytte FCM-turen inkl. den gratis entrébillet som henholdsvis belønning og den gratis udebanetur for nye ASC-medlemmer.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 100 kr. inkl. entrébillet til kampen! Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 26. april kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 13.00 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 20.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.