ASC Away: Europa eller nedrykning? Vi starter i Silkeborg!

Vi var nok lige friske nok, da vi i efteråret proklamerede at vores besøg i Silkeborg ville blive vores sidste i Superligaens dårligste udebaneafsnit (sammen med Parken) på det gamle faldefærdige Silkeborg Stadion, inden de efter sommerferien flytter ind i Lars Larsens nye legehus, Jysk Park. Resultaterne i Grundspillet har resulteret i at vi tager endnu en svingom med Silkeborg i Kvalifikationsspillet, som altså indledes på grustribunen under åben himmel i det midtjyske.

Det kan altsammen ende ud med alt lige fra en plads i Europa League over det rene ingenting til en nedrykning til 1. division. Der er altså rigtig meget på spil, og masser af grund til at fortsætte den fantastiske opbakning fra den seneste kamp i Viborg.

Med ASC kan du komme med til Silkeborg for bare 75 kr.. Som altid i Superligaen kan du tilkøbe entrébilletten for bare 50 kr., hvis du er blandt de første 45 tilmeldte.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 75 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er på torsdag den 30. marts kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 13.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 20.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.