ASC Away: Skal overlevelsen sikres i Århus på mandag?

Efter en halvlunken start på Kvalifikationsspillet, hvor det lignede en alt for spændende kamp om at undgå playoffkampe om nedrykning, sikrede AaB sig med sejren på hjemmebane over AGF behagelig luft til de to nederste hold i gruppen. På mandag spiller AaB igen mod AGF – denne gang på atletikstadion i Århus. AaB kan med en sejr endeligt sikre sig en placering blandt de to bedste hold i gruppen og dermed playoff om en potentiel billet til Europa. Næsten lige så interessant kan AaB med en sejr ændre “smilets by” til “de stivnede smils by” og sende dem ud i mørket i en række nervepirrende alt-eller-intet-kampe, som igen-igen kan koste dem pladsen i Superligaen. Det kan faktisk gå hen og blive en ganske fremragende mandag aften i Århus…

Med ASC kan du komme med til Århus for bare 75 kr. Entrébilletten koster kun 50 kr. som følge af det fremragende tiltag blandt de 4 deltagende klubber i puljen. De første 45 deltagere kan få den med i tilmeldingen til samme pris, så man slipper for selv at anskaffe billetten.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 75 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 20. april kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 16.30 og forventet hjemkomst samme sted kl. 23.00.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.