ASC Away: Det lykkedes ikke i Århus – skal overlevelsen sikres i Viborg?

Optimismen og selvtilliden fik et ordentligt gok i nødden på Århus Atletikstadion mandag aften. Det er der slet ingen tvivl om. Men den eneste medicin er at komme op på hesten igen og gøre det bedre og det er der heldigvis mulighed for i Viborg allerede på søndag. Det kommer dog til at kræve massiv rød-hvid opbakning fra tribunen for Viborg kæmper stadig for en teoretisk mulighed for overlevelse. Omvendt kan AaB sikre sig overlevelse med et enkelt point. Så der står masser på spil i Viborg søndag lige over middag.

Med ASC kan du komme med til Viborg for bare 50 kr. Entrébilletten koster ligeledes kun 50 kr. som følge af det fremragende tiltag blandt de 4 deltagende klubber i puljen. De første 45 deltagere kan få den med i tilmeldingen til samme pris, så man slipper for selv at anskaffe billetten.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr. Øvrige deltagere kan selv købe entrébilletten på Viborg FF’s hjemmeside ligeledes for 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 28. april kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 11.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 16.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.