ASC Away: Knald eller fald i Randers på onsdag?!

Overlevelsen i Superligaen er heldigvis sikret og vi er vel ret beset ved et punkt, hvor man normalt ville være klar til at gå på sommerferie og så småt lade op til at starte forfra i næste sæson. Men ikke med den nye struktur. Den gør nemlig at AaB nu skal til at spille om at kvalificere sig til Europa League mod i første omgang Randers FC over to kampe. Første kamp spilles i Aalborg fredag aften mens det altafgørende returopgør i det kronjyske spilles på onsdag med kick off kl. 18.00.

I AaB Support Club tror vi altid på AaB. Chancen for Europa skal selvfølgelig jagtes med alle midler. Vi skal have så mange AaB-fans som overhovedet muligt til Randers for at give holdet optimal opbakning.

Vores bustur til Randers koster sølle 50 kr. De første 45 tilmeldte kan desuden tilkøbe entrébilletten til udebaneafsnittet i Randers for bare yderligere 50 kr. Altså kan du få både turen og kampen for kun 100 kr. i alt. Sammenholdt med et fornuftigt kamptidspunkt og en relativt kort tur er der ingen grund til at blive hjemme.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er mandag den 15. maj kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 16.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 21.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.