Sæsonens AaB’er 2019/2020 fundet!

ASC’s medlemmer har igen i år stemt, og sæsonens AaB’er er blevet valgt. Den ærefulde titel går i 19/20 til PATRICK KRISTENSEN!

..og det kan vi godt forstå, for Patricks passion for klubben får alle AaB- hjerter til at smelte.

Patrick har i mange år har været en tro og loyal spiller og altmuligmand for AaB. I sæsonen 2019/2020 spillede Patrick Kristensen sin sidste sæson som professionel efter mere end 15 år i den Rød/Hvide trøje.
Sæsonen startede som vanligt, men sluttede ganske anderledes!

Grundet corona-epidemien sluttede vi sæsonen af med få tilskuere på vores elskede hjemmebane – og den nye sæson startede lige sådan. Det betød, at vi ikke kunne overrække trofæet til Patrick på stadion til en af de første hjemmekampe, som vi plejer. Vi måtte i stedet være kreative i forhold til overrækkelsen af trofæet, så da der skulle laves interview med Patrick, så vi muligheden for at koble os på og få overrakt trofæet. Det betød derfor også, at vinderen blandt alle stemmer desværre ikke havde mulighed for at være med til overrækkelsen.

Patrick Kristensen udtaler dette i forbindelse med kåringen:

” -Jeg har det lidt træls med at modtage den her pris, for jeg kunne pege på de første 24 spillere, der havde fortjent den mere end mig. Jeg har ikke spillet mange minutter i denne sæson, og normalt afspejler prisen netop mange og afgørende minutter på banen. På den anden side er jeg så glad og stolt over, at klubbens fans giver mig denne pris som en hæder for mine mange år i klubben. Jeg er virkelig rørt og vil gerne takke alle for at give mig dette sidste skulderklap på vej ud ad døren. Når det hele kommer på afstand, vil jeg altid huske denne gestus, som det den vitterlig er. Oveni er det fedt at blive del af den lille flok spillere, der gennem årene har modtaget prisen: Lucas Andersen, Rasmus Würtz, Thomas Augustinussen, Rade
Prica, Nicklas Helenius, Jacob Rinne med flere. Jeg ved også, at der følger en kasse håndbrygget øl med, og den glæder jeg mig bare til. En øl, der minder om AZ Ale no. 16, ville gøre mig temmelig glad, og jeg tror den skal nydes sammen med mine gamle holdkammerater ude på Hornevej. Min far Ole Kristensen, som var en habil fodboldspiller, var den første til at få en professionel kontrakt i Silkeborg IF. Han nåede også at komme forbi AGF, inden han sluttede i AaB med 30 kampe på CV’et. Her modtog han et ur som halvsæsonens bedste spiller, og det betyder stadig meget for ham. Han tager det stadig frem og viser mig det. Nu har jeg lidt at skyde tilbage med på den gode måde.”

Et stort tillykke til Patrick Kristensen med tak for lang og tro tjeneste i AaB og med ønsket om god vind i fremtiden.

AaB Support Club’s medlemsblad, Supporteren, rummer i årets sidste udgave et længere interview med Patrick Kristensen ligesom der sættes fokus på guldholdet fra 1995 og meget mere. Er du endnu ikke medlem, men kunne godt tænke dig at modtage Supporteren og få glæde af de mange andre fordele et ASC-medlemskab giver, så kan du altid melde dig ind via vores webshop, hvorefter du efter indmeldelse, modtager en velkomstpakke med blandt andet den nyeste udgave af Supporteren.

,

Comments are closed.