Lær den nye ASC-formand bedre at kende!

Ny formand i AaB Support Club!

Da der d. 27/2 – 2018 blev afholdt generalforsamling i AaB Support Club, blev der afholdt valg til formandsposten. Den siddende formand ønskede ikke genvalg, og derfor blev Lars Simoni Frederiksen valgt ind som ny formand.

For at alle kan lære Lars lidt bedre at kende, har vi valgt at stille ham følgende spørgsmål, så vi alle kan blive lidt klogere på hvem vores nye formand er:

Hvem er du? Alder, by, forhold, interesser
Jeg hedder Lars Simoni Frederiksen, og er 29 år gammel. Min kæreste og jeg flyttede for et års tiden siden til Støvring, efter at have boet i Aalborg de sidste 7 år. Jeg arbejder til daglig på Aalborg Portland, og udover at bruge tiden på dét og AaB Support Club, bruger jeg min fritid på at følge AaB, og være sammen med familie og venner.

Hvad er dit forhold til AaB og hvor længe har du fulgt dem?
Min far tog mig med på stadion første gang engang i midt/slut-90’erne, til en træningskamp mod Ajax. Jeg tror det var en kamp der var arrangeret ifm. salget af Jesper Grønkjær, uden dog at være helt sikker. Jeg var så heldig at han gennem en lang årrække tog mig med til en masse kampe, så interessen for AaB har nærmest ’altid’ været der. Som det er med så mange andre, så fylder AaB ekstremt meget i min hverdag, og selvom jeg efterhånden har lært ikke at surmule alt for meget efter nederlag eller dårlige perioder, så er der ingen tvivl om at det har en stor effekt på min hverdag. De er samlingspunktet langt oftest når jeg mødes med familie og venner, og jeg kunne ærlig talt slet ikke forestille mig en hverdag uden at have AaB at gå op i.

Hvad er dit yndlingssted på Aalborg stadion?
Det må være nede på Spar Nord-tribunen, fordi jeg har haft så mange gode oplevelser hér. Jeg ved man ser kampen langt bedre fra fx Weber-tribunen, men der er bare slet ikke den samme stemning, eller oplevelse med kampen. Vi mødes altid en stor flok kammerater til alle kampene, og står sammen og ser kampen. Jeg har ikke været på de andre tribuner i mange år, men det er en helt speciel fornemmelse man får, når man træder ind på tribunen, inden kampen skal til at gå i gang.

Hvorfor har du valgt at stille op som formand for AaB Support Club?
Fordi jeg synes det er så skide spændende! Vi har en masse historie og ekstremt gode ting i foreningen, fordi så mange frivillige gennem mange år har gjort en stor indsats for at lave landets bedste fanklub, men samtidig kan jeg også se flere udviklingsmuligheder, der kan udvikle foreningen endnu mere. Dét håber jeg at jeg sammen med alle de andre frivillige kan gøre noget ved. Samtidig er det mig en stor gåde at vi ikke er flere medlemmer end vi er, når vi ved hvor mange der følger AaB, og vil klubben det bedste. Jeg har selv været medlem af foreningen siden jeg var lille, men jeg er overbevist om at der sidder alt for mange rundt omkring, der egentlig bare ikke er klar over alle de fordele man får som medlem af foreningen, hvis ikke dét at man er med til at støtte ens klub, er argument nok.

Hvor mange AaB-trøjer har du?
Jeg har ikke mere end 9 stk.

Hvad er dit bedste AaB minde?
Der er, heldigvis, rigtig mange at vælge mellem. Nogen af dem der står klarest er 0-0 ude mod Celtic, eller 2-2 på Old Trafford. Begge gange var jeg afsted med AaB Support Club, som havde arrangeret fly til formålet. Så er der selvfølgelig også Anders Dues mål hjemme mod Villareal, 2-1 sejren over Celtic, eller 2-0 sejren hjemme mod Manchester City. Vi kommer nok heller ikke udenom Pokalfinalen i 2014, men skal jeg vælge ét, så tror jeg dog jeg vælger 2-0 sejren hjemme over Brøndby, da vi tager mesterskabet i 2008. Det var kulminationen på en rigtig spændende sæson, og dét at vi så fik lov at tage mesterskabet på hjemmebane, og så mod Brøndby, var en sand fornøjelse.

Har AaB fået dig til at græde?
Mange gange – men heldigvis kun glædestårer 😊

Hvem er din favoritspiller i AaB gennem tiden?
Dén er altid svær, for der kan nævnes rigtig mange der har påvirket mig gennem tiden. Jimmy Nielsen var en sikker skanse gennem rigtig mange kampe, og Steffen Højer og Frank Strandli var jeg også vilde med, da de spillede i klubben. Det var også altid en fornøjelse at se det engagement Martin P. spillede med, på samme måde som Rasmus Würtz og Kasper Risgård virkelig er i høj kurs hos mig. Skal jeg vælge én, så tror jeg dog valget falder på Søren Frederiksen – altså, den rigtige. Han spillede i klubben lige da jeg begyndte at følge med, og hans spillelyst og gode humør var noget jeg blev bidt af med det samme. Jeg kan huske jeg fik lavet præcis samme hår som ham dengang, og de første mange år af mit liv hed jeg egentlig ikke Frederiksen til efternavn – det var så noget nemmere for min far, som hedder Frederiksen til efternavn, at få mig overtalt til at tage hans navn også, når min yndlingsspiller hed det samme 😊

I øvrigt; vi har hørt, at du er Danmarks 2. bedste til Microsoft Excel, passer det?
Det er desværre en sandhed med modifikationer. Jeg var så heldig at komme i finalen til DM i Excel i 2016, hvor vi var tre deltagere. Microsoft udnævnte så en vinder, som ikke var mig, men vi fik ikke fordelt 2. og 3. pladsen mellem os. Det skal dog siges at jeg kender mange, bl.a. på min tidligere arbejdsplads ved Sanistål, der er langt bedre til Excel end jeg er, så det synes jeg ikke er noget I skal tillægge ret meget værdi.

Lars glæder sig utrolig meget til udfordringerne, og han lover at kæmpe for en stærkere fanklub.

Vi håber i alle vil tage rigtig godt imod Lars som ny formand for ASC. Stik ham endelig en “high five”, hvis du møder ham bag målet 🙂

Hvis du ønsker at læse mere om generalforsamlingen, så kan du læse referatet her: https://aabsupportclub.dk/?p=3470

 

 

, , ,

Comments are closed.