Er du vores nye debatadmin?

AaB Support Club er drevet af frivillige kræfter, som både er med til at træffe en masse beslutninger om hvordan forskellige ting skal gøres, men også med til at udføre de enkelte opgaver.
Uden det frivillige arbejde der udføres var der ganske enkelt ikke noget AaB Support Club, og vi er derfor altid på jagt efter nye bekendtskaber, som også har lyst til at give en hånd med, og bidrage til at vores AaB fortsat kan få den bedst mulige støtte.

En af aktiviterne som vi i AaB Support Club stiller til rådighed for ligesindede AaB-fans er vores debatside, hvor såvel medlemmer som ikke-medlemmer har mulighed for at føre en saglig debat om alt hvad der rører sig i og omkring AaB og fodboldens verden.

På trods af at en sådan hjemmeside i store træk naturligvis passer sig selv, så har vi som forening også et ansvar for at sikre at der opretholdes en sober og saglig tone, og at debattørerne snakker ordentligt til hinanden. Til at klare de opgaver har vi i dag et team af såkaldte debatadmins, og af flere forskellige årsager søger vi nu et eller flere nye medlemmer til dette team, således der er mulighed for at supportere hinanden på bedst mulig vis.

Er det dig vi søger som ny frivillig i foreningen?

En debatadmins primære opgave er at sikre overholdelse af at debatsidens retningslinjer. Det betyder bl.a. behandling af anmeldte overtrædelser, hvor de vurderer om der skal uddeles advarsler eller karantæner. Derudover kan de blive nødt til at skride ind, hvis en debat er kørt af sporet eller tonen er blevet uacceptabel. De diskuterer løbende sagerne i teamet sådan at der er enighed om beslutningerne. De skal sørge for at der er plads til alle på forum, uanset holdninger, så længe disse fremføres med respekt for andre.

Derudover kan der være spørgsmål eller ønsker fra brugerne, som de forholder sig til, og der er oprettelse af nye faste tråde såsom “transferønsker” og lign. Der er også den tekniske vedligeholdelse/opdatering af forumet.

Man skal gerne besøge siden med jævne mellemrum for at følge lidt med i debatten og kunne give sin holdning med i de sager der opstår. Man skal evne at være neutral og selv være en saglig bruger. Man får medbestemmelse og mulighed for at præge debatsiden. Debatadmins er anonyme, så man ikke behøver ændre sin egen brug af debatsiden som bruger. Lidt teknisk flair er en fordel, men det er ikke en betingelse.

Hvis du synes at ovenstående lyder spændende, og har lyst til at give en hånd med i AaB’s officielle fanklub, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.
Du kan kontakte teamet af debatadmins med en personlig besked inde på Debatsiden, eller ved at sende en e-mail til debatadmin@aabsupportclub.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

En stærkere fanklub – et stærkere AaB

, , ,

Comments are closed.