ASC Away: Viborg ude – festen, som du ikke vil gå glip af!

AaB er i en situation, hvor de kun med en sejr på minimum 5 overskydende mål selv kan afgøre om de kommer med i det eftertragtede mesterskabsslutspil i Superligaen. Der er dog så tilpas mange forskellige scenarier, som sikrer AaB pladsen i top 6 at chancen i den grad skal spilles 100%. Da vi indledte forårssæsonen, var dette scenarie langt fra nogen selvfølge.

Vi fans skal være med hele vejen! Vi skal udvise tro og indgyde selvtillid til spillertruppen. Viborg Stadion skal være et inferno af opbakning til AaB.

Kampen i Viborg kan ende med at være den fest, som du på ingen måde har lyst til at gå glip af, så hvorfor dog løbe risikoen?!

Turen med ASC koster sølle 50 kr., kampen bliver spillet på et fanvenligt tidspunkt og busturen er ganske kort. Argumenterne for at blive hjemme står ikke just i kø, så du kan lige så godt blive en del af den rød-hvide folkevandring til den afgørende kamp i Viborg.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr. Disse er dog for længst revet væk.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er på torsdag den 16. marts kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 15.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 20.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.