ASC Away: Tag med til Galehuset II og støt AaB på mandag!

Hvis ikke det var fordi at AGF til stadighed formår at tiltrække sig fodbolddanmarks opmærksomhed med de mest løjerlige handlinger og beslutninger, kunne vi fristes til at indlede denne annoncering med en teori om at Galehuset i Dansk fodbold er kravlet godt 30 km. nordpå ad E45 – til Randers! Gang på gang underholder de tamme heste med trænerfyringer, intriger, uenigheder med spillere og trænere for åbent tæppe og meget andet til stor fornøjelse for både pressen og de øvrige klubbers fans. Siden egenrådige Gravgaard kom til magten, har han på imponerende vis formået at tiltrække selv Københavnermediernes opmærksomhed – dog sjældent for det gode.

Flosklerne om byen Randers falder nærmest over hinanden for at komme til orde, så det vil vi slet ikke bruge spalteplads på her. Så meget desto mere trist er det at AaB på ingen måde har været Randers overlegen i de indbyrdes kampe de seneste mange år. Som oftest ligger AaB over Randers i tabellen, men af ukendte årsager har vi usandsynligt svært ved at få ram på de bovlamme krikker, når klubberne står over for hinanden. Det skal der laves om på!!!

Det skal allerede ske på mandag den 23. oktober, når AaB besøger bundproppen i Randers. AaB plejer at være særdeles godt repræsenteret på lægterne i Randers. Den tradition gentager vi til gengæld gerne på mandag. Derfor tilbyder AaB Support Club også busturen til Randers for en flad ”Vejgaard-dollar” – kun 50 kr.!

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Fun fact: To af AaB’s største profiler og udenlandske salg i nyere tid, Erik Bo Andersen og Thomas Gaardsøe, kommer fra Randers-egnen.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er fredag den 20. oktober kl. 10.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 17.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 22.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.