ASC Away: Firmaet mod klubben i Herning

Der var engang to traditionsrige fodboldklubber i det Midtvestjyske ved navn Ikast FS og Herning Fremad. Begge klubber havde mange år på bagen og en glorværdig historie med medaljer, pokalfinaler og periodevis stor lokal opbakning. Nuvel, ingen af de to klubber oplevede vel den store succes i 1990’erne og økonomien haltede vel også en smule, så måske var det den rigtige beslutning af fusionere de to klubber, selvom klubberne vel ikke brød sig alverden om hinanden.

Men måske var det lige smart og moderne nok at klubben skulle være endnu et FC-misfoster i dansk fodbold. En del af de gamle klubstøtter faldt fra, men det lykkedes alligevel at lokke folk til det nybyggede betonrumskib ude midt på en pløjemark langt fra både Ikast og Herning. En masse mål af teknisk ubegavede Mogens Laursen, en overgearet amerikansk boksespeaker afspillet fra en MP3-afspiller og et prædikat som “klassens frække dreng” talte åbenbart til laveste fællesnævner i det Midtvestjyske. Da en Egyptisk gadedreng, hentet for en pose smarte briller i Gladsaxe, så også lavede en masse mål, var jordforbindelsen fuldstændig forsvundet fra pløjemarken. Selv en dom på 60 dage betinget i spjældet for vold mod en ekskæreste og en frakendelse af kørekortet for at køre 142 km/t. på en 80 km/t strækning så klubben igennem fingre med. Nu var man jo også “klassens frække dreng”. Dette var også helt i tråd med at man stod klar med åbne arme, da David Nielsen begik vold til træningen i AaB, og i øvrigt flere gange har overtrådt god skik i forhold til at gafle unge talenter både fra andre klubber i Danmark og fra udlandet – især Afrika.

Den sidste rest af fornuft forsvandt med tidligere direktør Jens Ørgaard, så manden med de mange smarte briller, Claus Steinlein, for alvor kunne folde sig ud. Dette resulterede blandt andet i at da klubben endelig vandt et mesterskab, kom man på kant med manden bag succesen, Glen Riddersholm. Der var ganske enkelt ikke plads til to så enorme egoer i samme klub – ikke engang i FC Midtjylland. Der var til gengæld rigelig plads til at sælge sin ikke-eksisterende sjæl, først til en ukendt indisk rigmand. Da han var pelset for penge, solgte man den godt slidte sjæl videre til en engelsk rigmand med et smart computerprogram, som altid kan udnævne FC Midtjylland som enhver fodboldturnerings og enhver fodboldkamps retmæssige vinder. Pengene fosser ud af klubben, så Steinlein må have jævnlige mareridt om den dag onkel Benham ikke længere gider at være hans sugardaddy.

På søndag den 1. oktober indtager Aalborgs drenge pløjemarken uden for Herning. Vi nægter simpelthen at tabe lige præcis denne kamp. Derfor skal du indfinde dig i udebaneafsnittet og gøre dit absolut yderste for at støtte drengene til sejr.

Du kan køre med ASC til kampen for sølle 75 kr. De første 45 tilmeldte kan får entrébilletten med for en halvtredser. Der er allerede godt gang i tilmeldingerne, så vent ikke for længe med at smide din tilmelding.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 75 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 28. september kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 11.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 18.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.