ASC Away: Støt holdet i Odense på søndag for 100 kr.!

Indrømmet – det er lidt tungt at være AaB-fan for øjeblikket. Men man behøver ikke at have været AaB-fan i voldsomt mange år for at vide at lige pludselig – så vender det! De svære perioder er et vilkår som fan af denne fantastiske fodboldklub. De får til gengæld sejrene, succeserne og mesterskaberne til at smage så fantastisk meget bedre. Vi skal nok komme igen!

Måske allerede på søndag, når turen går til Odense. AaB Support Club bakker selvfølgelig op i medgang og modgang. Du kan derfor komme med på turen til Odense for en flad hundredekroneseddel. Hvis du er blandt de første 45 tilmeldte kan du tilkøbe entrébilletten til kampen for yderligere 50 kr. Altså alt i alt en særdeles billig tur, hvor du kan støtte holdet i jagten på opturen.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 3. august kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 12.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 21.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.