ASC Away: Sæsonens første sejr skal hentes i Farum!

Mens søndagens modstander fra FC Nordsjælland har åbnet sæsonen med flotte sejre over OB og Brøndby har AaB fortsat sin første sejr tilgode. Der har dog været gode takter især i den første kamp i Parken, selvom offensiven stadig har tilgode for alvor at åbne den nye sæson.

Vores bustur til Farum koster kun 250 kr. De første 45 tilmeldte kan desuden tilkøbe entrébilletten til udebaneafsnittet for bare yderligere 50 kr. Altså kan du få både turen og kampen for kun 300 kr. i alt.

Da der allerede er afgang kl. 9.30 byder AaB Support Club på gratis morgenmad i bussen. Vi serverer således et rundstykke, kage, kaffe samt “en skarp” eller en brikjuice til alle deltagere. Morgenmaden skal ikke forudbestilles.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 250 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 27. juli kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 9.30 og forventet hjemkomst samme sted omkring midnat.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.