ASC Away: Pokalfinalen 2020

Allerede nu på onsdag den 1. juli spiller AaB finale i DBU Pokalen på Blue Water Arena i Esbjerg mod SønderjyskE.

På grund af hele corona-situationen har det rigtig længe været mere end tvivlsomt, hvorvidt der reelt kunne sendes fans af de to deltagende hold med til kampen. Nu ligger det fast at der kommer fans på lægterne – selvfølgelig ikke i nærheden af drømmescenariet om et rødt og hvidt menneskehav i en kæmpe nordjysk folkefest i Esbjerg, men det er hvad omstændighederne tillader i øjeblikket.

I AaB Support Club glæder vi os virkelig meget til at køre en masse AaB-fans til kampen. Vi er SÅ klar!

Hermed følger en række praktiske oplysninger om kampen og vores tur.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 14.00 og forventet hjemkomst på Aalborg Stadion omkring kl. 1.00. Hjemkomsten kan dog blive væsentligt forsinket i tilfælde af sejr og/eller forlænget spilletid. Vi indlægger rigeligt tid til at fejre pokalen, hvis den kommer i hus!

Priser og tilmelding
Turen koster kun 150 kr. for medlemmer af AaB Support Club.

Hvis du tilmelder flere ASC-medlemmer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Børn under 15 år, som er medlem af AaB Support Club Junior betaler kun 75 kr. for at komme med på turen. Køb da det særskilte produkt til børn.

Personer, som ikke er medlem af AaB Support Club, kan komme med på turen mod en merpris på 50 kr. Dette gælder også børn under 15 år, men husk at det er gratis at blive medlem af AaB Support Club Junior i 2020.

Hvis du tilmelder flere ikke-medlemmer, skal vi bede dig anføre navne på dem alle. I feltet til angivelse af ASC-medlemsnummer, skal du som ikke-medlem skrive “0000”.’

Entrébilletter
AaB Support Club råder desværre ikke over entrébilletter til pokalfinalen. Du skal derfor selv anskaffe din billet til kampen.

Opsamling/afsætning
Har du ikke mulighed for at stå på bussen på Aalborg Stadion, er der mulighed for at blive samlet op ved enhver af de motorvejs til- og frakørsler, som vi passerer på vores rute.

Det koster ikke ekstra at blive samlet op undervejs på turen. På hjemturen kan du naturligvis blive sat af ved selvsamme motorvejs til-/frakørsel, eller for den sags skyld ved en helt anden motorvejs til-/frakørsel. Husk blot at minde rejselederne om dette undervejs.

Opsamling og afsætning skal bestilles sammen med tilmeldingen til turen via de felter, som er beregnet til det. Angiv både nummer og navn på til-/frakørslen.

Ved hjemkomst til Aalborg kører vi forbi Kennedy Arkaden til aflæsning af deltagere, inden vi fortsætter til Aalborg Stadion, hvor turen slutter for de resterende. Der er ikke afsætning andre steder i Aalborg. Ved afgang fra Aalborg, kan man kun komme med bussen fra Aalborg Stadion.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for køb af billetter i forsalg til turen er tirsdag den 30. juni kl. 10.00.

Bussen
AaB Support Club har 30 års erfaring som arrangør af rejser til AaB´s udebanekampe i både Danmark og udlandet. Vi stiller altid med mindst to rutinerede rejseledere på vores ture, som vil kunne svare på eventuelle spørgsmål undervejs på turen.

Når du kører med AaB Support Club er du altid garanteret en bus med god komfort, herunder siddepladser til alle og fungerende toilet i bussen.

Check-in til bussen
Når du ankommer til Aalborg Stadion, skal du melde din ankomst ved den dertil indrettede stand. Her vil du blive krydset af på deltagelisten og vil få udleveret en “billet” med et nummer på den bus, som du skal køre med. Derfor er det også vigtigt at du “checker ind” sammen med dem, som du ønsker at sidde med i bussen, da vi ellers ikke kan garantere at I kan komme med samme bus.

For at sikre vores deltagere de bedste forhold, arrangeres vores ture i samarbejde med bl.a. AaB, modstanderholdet, politiet samt vores busselskab.

Efter henvisning fra politiet, skal vi som rejse-arrangører indsamle ID på alle vores deltagere. Primært for præventivt at forebygge ballade, samt til brug ved eventuelle trafikuheld, sygdom e.l. Oplysningerne skal således kun anvendes i tilfælde af ballade og/eller uheld.

Du skal derfor checke ind i ASC-bussen ved at aflevere gyldigt ASC-medlemskort eller anden gyldig legitimation til rejselederne. Medlemskortet/legitimationen bliver naturligvis afleveret tilbage til dig på vej hjem fra turen.

Mad og drikke
Du er velkommen til at medbringe din egen mad i bussen. Bemærk dog at der i bussen sælges et udvalg af snacks til rimelige priser.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på turen, da salg af disse er med til at holde prisen på selve turen nede. Vi sælger øl, sodavand, kildevand, shots og alkoholsodavand til meget rimelige priser. Fx koster øl og sodavand kun 10 kr. pr. stk.

Betaling i bussen
Du kan betale med kontanter og Mobile Pay i vores busser.

Corona
Det er helt efter retningslinjerne at fylde alle sæderne i bussen, forudsat at alle sidder på deres sæder med ansigterne i samme retning.

Prematch
Vi forventer at ankomme til Blue Water Arena omkring 2½ timer før kampstart.

Grundet corona har vi desværre ikke fået lov til at arrangere en stor opvarmningsfest for alle AaB-fans før pokalfinalen.

Vi har til gengæld fået lov at holde vores egen lille forfest for vores egne deltagere ved hver vores bus på parkeringspladsen, da vi her kan overholde forsamlingsforbuddet i hver vores gruppe. Vi holder åbent for salget af drikkevarer og snacks fra busserne indtil vi nærmer os kick off.

Spørgsmål
Savner du svar på dit spørgsmål eller har du spørgsmål til oplysningerne her på siden, så undlad venligst at kontakte AaB. Send i stedet for en mail til os på adressen busudvalg@aabsupportclub.dk.

, , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.