ASC Away: Kronborg skal erobres på lørdag!

Så er der snart udebanekamp igen, og denne gang går turen til Helsingør. Byen, som nok nærmere er kendt for at huse Kronborg Slot og Holger Danske summer af krig, og krig er hvad de skal få, når vores nordjyske soldater skal erobre byen og sikre os nye tre point i jagten på det vigtige mesterskabsslutspil i top 6.

Lørdag og udebanetur i én og samme sætning er samtidig garanti for fest, så hvis du stadig har til gode at opleve Helsingør Stadion, så får du muligheden nu på lørdag.

Husk, at vi kører dig frem og tilbage, og sørger for både godt selskab og kolde drikkevarer på hele turen!

350 kr. skal du kun slippe for at køre med AaBs officielle fanklub til kampen. Vi garanterer en tur i godt selskab med andre AaB-fans. Og er du blandt de første 45 tilmeldte, kan du tilkøbe entrébillet til kampen for kun yderligere 50 kr. Der er tale om vores længste udebanetur. Der er ganske vist kun knap 40 km. fra både Farum og Lyngby til Helsingør, men det er desværre præcis nok til at det kræver en ekstra chauffør af hensyn til køre-hviletidsbestemmelserne. Derfor er prisen for turen til Helsingør også lidt højere end til de øvrige stadions i Storkøbenhavn.

Da der er afgang fra Aalborg kl. 10.00 tilbyder vi traditionen tro gratis morgenmad til alle deltagere. Gem derfor lidt sult til et rundstykke, en morgenkage, en kop kaffe samt en brikjuice eller “en skarp”, som udleveres til dig i bussen.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 350 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 23. november kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 10.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 23.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.