ASC Away: Tag med på besøg hos vores irriterende lillebror

Kender du fornemmelsen af at have en irriterende lillebror eller lillesøster, som tager uforholdsmæssigt meget opmærksomhed fra dig? Sådan har vi det med Hobro IK. Her havde vi i årevis haft vores hjem helt for os selv. Men pludselig kom Hobro brasende op i Superligaen, så vi måtte dele den nordjyske Superligagunst med en irriterende lillebror – og så med sådan noget grimt tøj!!!

Nå ja, Lillebror er da også meget sød og sådan. Og det er da også meget sjovt at give Lillebror banjomange fodboldprygl af og til. Men en gang i mellem kommer man af ren og skær kedsomhed til at give dem lidt for meget snor, og så tror de jo straks at de ejer hele verden.

Men når alt kommer til alt, er storebror jo størst og stærkest. Vi mangler bare lidt at se det på banen og i tabellen i denne sæson endnu. Det må snart være på høje tid.

Der er ikke plads til flere fejltagelser mod de hold vi kæmper med om at komme i top 6. Slet ikke mod Lillebror!

Tag med til Hobro på søndag og støt AaB til sejr. Udebane skal igen gøres til hjemmebane i Hobro, hvor talstærk og vedholdende støtte fra AaB-tribunen skal bære holdet til rød-hvid sejr.

Halvtreds kroner skal du kun slippe for at køre med AaBs officielle fanklub til kampen i komfortable turistbusser ledet af rutinerede rejseledere. Vi garanterer en tur i godt selskab med andre AaB-fans. Og er du blandt de første 45 tilmeldte, kan du tilkøbe entrébillet til kampen for kun yderligere 50 kr.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 50 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 45 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 2. november kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 16.00 og forventet hjemkomst samme sted kl. 21.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.