ASC Away: Fredagsfight i fiskerland

Esbjerg

Knap er der fløjtet af i Brøndby, før den næste away står for døren. På fredag skal AaB på besøg i Esbjerg på den jyske vestkyst. Her venter ligaens bundprop, som kun har hentet en enkelt sejr i de første 15 spillerunder. Dertil har AaB hentet 10 ud af de seneste 12 mulige point på det vindblæste stadion i landets 5. største by, hvor AaB tidligere har hentet oprejsning i perioder med modgang.

ASC kører dig lige til det glimrende udebaneafsnit i Esbjerg for en flad hundredekroneseddel! De første 40 tilmeldte kan desuden tilkøbe entrébilletten til kampen for bare 50 kr.

Husk at du skal være medlem af AaB Support Club for at deltage i turen. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i webshoppen samtidig med tilmelding til turen. Så får du en ekstra udebanetur gratis med oven i købet.

Læs mere om efterårets ture. Du kan blandt andet læse om priser, gennemførelsesgaranti og billige entrébilletter til de hurtige.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

De første 40 tilmeldte kan desuden få en entrébillet med i købet for yderligere 50 kr.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er onsdag den 2. november kl. 20.00. Bemærk tilmeldingsfristen allerede onsdag, da der er tale om en fredagstur.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 14.00 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 23.30.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.