ASC Away: Der er nu åbent for tilmelding til pokalsemifinalen!

AGF ny

Efter den overbevisende indsats mod FC Roskilde i kvartfinalen i DBU Pokalen, mangler AaB kun at forcere én modstander for igen at stå i en pokalfinale i Parken. Det kommer til at gå ud over AGF!

Pokalturneringen har udviklet sig rigtigt fint for AaB’s vedkommende i denne sæson. Efter flotte og engagerede indsatser mod lavere rangerende modstandere, er AaB uden de store problemer nu nået til semifinalen, hvor AGF skal besejres over to indbyrdes opgør. Den afgørende kamp spilles i Århus torsdag den 21. april med kick off kl. 20.00. AaB Support Club arrangerer tur til kampen for bare 100 kr.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen til Parken for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Da der er tale om et opgør i DBU Pokalen, råder vi ikke over entrébilletter til kampen. Vi henviser til køb af entrébillet i forsalg på AGF’s hjemmeside.. Husk at købe billet til udebaneafsnittet.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er tirsdag den 19/4-16 kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 17.30 og hjemkomst samme sted omkring midnat.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider her på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aab-support-club.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.