Få en gratis entrébillet til Hobro-AaB, hvis du rejser med ASC!

I forbindelse med turen til Hobro på søndag den 10. april, har vi fået andel i en pulje hos Divisionsforeningen, som har til formål at støtte initiativer, der fremmer ”Good Hosting”. Disse midler bruger vi til at fylde udebaneafsnittet op på Hobro Stadion.

Der er flere måder, hvorpå du kan benytte dig af tilbuddet!

Hvis du ikke er medlem

Du kan melde dig ind i ASC til en pris på kun kr. 195,- for et års medlemskab, og samtidig få både bustur og entrébillet til Hobro ganske gratis! (Køb dette produkt)

Du vil stadig få adgang til alle ASCs medlemsfordele, som du kan se HER, også din gratistur (Hobroturen er en ekstraordinær “gave” til dig som nyt medlem).

Vores eksisterende medlemmer skal selvfølgelig ikke snydes, så se herunder, hvordan du som medlem benytter dig af tilbuddet.

Hvis du allerede er medlem

Du køber blot busturen til Hobro for kr. 50,-, og så giver vi dig entrébilletten.

Hvis du allerede har købt busturen

Hvis du har købt busturen uden entrébillet, så gælder ovenstående også for dig.

Hvis du har købt busturen inkl. entrébillet, så udleverer vi 5 stk. drikkebilletter til en værdi af 10 kr. stykket på busturen (gælder til øl/vand/sodavand).

Vi håber rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet, så vi kan fylde udebaneafsnittet i Hobro til sidste plads. Dog vil der være et max på 150 stk. entrébilletter, som kan uddeles.

, ,

Comments are closed.