ASC AWAY: ALLE MAND TIL AARHUS!!!

Så er det nu, det hele skal afgøres! Alle Superligakampe for AaB siden juli kulminerer på søndag i Århus, hvor AaB med bare et enkelt point kan sikre sig pladsen i medaljeslutspillet og dermed glemme alt om nedrykning og i stedet rette blikket mod Europa.

Pointtab til enten Horsens i Lyngby eller Hobro i Brøndby er nok til at sende AaB i det sjove slutspil, men med kick off på alle 7 Superligakampe præcis kl. 17.00 er der simpelthen ikke råd til at spekulere i andre holds ulykke. Vi skal selv afgøre vores egen skæbne. Og vi fans skal hjælpe til.

Der kommer uden tvivl MASSER af AaB-fans til Århus. Kampens betydning og billetpriser på kun 50 kr. (25 kr. for børn) skal nok sætte gang i en nordjysk karavane ned ad E45.

Søndagens modstander har som altid forlængst spillet sig langt væk fra alt hvad der bare minder om en topplacering. De har absolut rigeligt at se til med at holde nedrykningsspøgelset væk fra Marselisskoven. Omvendt må de efterhånden have vænnet sig at førnævnte spøgelse har en forkærlighed for det hvidklædte elevatorhold og med hele 3 sæsoner i træk i Superligaen, må det også snart være tid til at AGF igen skal ned og vende i 1. division.

AaB Support Club sørger for at køre dig til den vigtige kamp i Århus for bare 100 kr. i gode turistbusser, mens AaB har sørget for billige entrébilletter for kun 50 kr., så der er al mulig grund til at udebaneafsnittet skal fyldes til sidste plads.

Hvis du endnu ikke er medlem af AaB Support Club, kan du melde dig ind og få turen til Århus med gratis som en del af din velkomstpakke. Hvis du melder dig ind sammen med en ven, får I endda begge 45 kr. i rabat på 1. års medlemsskab og fortsat den gratis tur til Århus med i købet.

Hvis du er medlem af ASC kan du komme gratis med til Århus ved at skaffe et nyt medlem til fanklubben. Det nye medlem kommer naturligvis også gratis med til kampen.

Læs mere om mængderabat og “member-get-member” i særskilt nyhed her på siden.

Priser og tilmelding
Du kan komme med på turen for bare 100 kr. Du kan tilmelde dig via webshoppen. Hvis du tilmelder flere personer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Husk at AaB har sørget for entrébilletter til kampen for kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Billetter kan købes på AGF’s hjemmeside.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er torsdag den 15. marts kl. 20.00.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen på Aalborg Stadion kl. 14.30 og forventet hjemkomst samme sted omkring kl. 21.00.

Praktiske oplysninger
Du finder praktiske oplysninger om vores ture under Busudvalgets sider på hjemmesiden. Hvis dine eventuelle spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende en mail til busudvalg@aabsupportclub.dk

Med din tilmelding til turen accepterer du samtidig vores ordensregler for udebaneture.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.