Mød en frivillig – Laura Meisner

Velkommen til denne udgave af ”Mød en frivillig”. Her sætter vi fokus, på de personer der er rygraden i AaB Support Club, og som sørger for at vi kan opretholde det høje aktivitetsniveau vi har, og tilbyde forskellige arrangementer, tilbud og medlemsfordele til alle vores medlemmer.
I dag har vi stillet 10 spørgsmål til Laura Meisner, der har været frivillig i foreningen i 4 år.

Hvem er du?
Jeg hedder Laura Meisner, jeg er 31 år gammel og jeg bor i Aalborgs Vestby, men er født og opvokset i Nørresundby. Udover fodbold så nørder jeg gerne Tour de France, og så elsker jeg musik og gerne live musik på festivaller eller til koncerter. Jeg havde en kortlevet karriere som fodboldmålmand i en kollegieturnering, indtil jeg brækkede armen.
Jeg er uddannet sociolog fra Københavns Universitet, hvor jeg specialiserede mig inden for kriminologi. Efter 4 år i København skulle jeg hjem. Hjem til Aalborg, min by, mine venner og familie.
Af uforklarlige årsager, så endte jeg i beskæftigelsesbranchen. Jeg er ansat i en A-kasse som karriererådgiver, hvor jeg vejleder ledige og beskæftigede i karrierevalg, løn, jobsamtaler og ansøgningsmateriale.

Hvad er dit forhold til AaB, og hvor længe har du fulgt dem?
Min interesse for fodbold kom først senere i livet, selvom min far var stor AaB fan og havde sæsonkort til Vestribunen, men det faldt aldrig rigtig i min interesse som ung. Jeg havde andre interesser som ridning og brugte min fritid og weekender i stalden. Da jeg var omkring 16 år begyndte mine kammerater at invitere mig med på stadion, og jeg blev hurtigt fascineret af sporten, kulturen og hele fanscenen. Siden har jeg været en fast del af fanscenen i AaB. For mig er AaB meget mere end sporten. Det er kulturen, menneskerne, oplevelserne og flere af mine bedste venskaber er kommet igennem den fælles interesse for AaB.

Hvad er dit yndlingssted på Aalborg stadion?
Det er uden tvivl Vesttribunen. Det er her, jeg hører hjemme og har altid gjort. Jeg har dog flyttet mig væk fra stemningsområdet og står i dag sammen med den samme gruppe, som engang var en del af stemningsskaberne. Vi er nok blevet for gamle, og der synges ikke helt så meget som tidligere.

Hvad er dit bedste AaB-minde?
Der er så mange forskellige minder, jeg kunne fremhæve, men den oplevelse, som står tydeligst i min hukommelse, er sæsonen 10/11. AaB ligger til nedrykning og vi er taget i parken, dagen efter Aalborg Karneval med gigantiske tømmermænd og stadig med kostumet på. Da vi ankommer, har FCK gjort klar til den helt store guldfejring og sat en scene op foran udebaneafsnittet, så vi ikke kunne se ret meget og var rigtig langt fra
banen. Kampen er ulidelig. For at sikre overlevelse skal vi vinde. I parken mod FCK. I slutningen af kampen sidder alle med deres telefoner og forsøger at høre resultater fra de andre kampe, som kan have betydning for AaB’s overlevelse i Superligaen. Pludselig kommer der et kæmpe jubelbrøl og kort tid efter kommer annonceringen på storskærmen: Tim Janssen har scoret for Esbjerg og trækker Randers med ned i 1. division. Aldrig har jeg set så mange drenge og mænd græde på samme tid. Det var uden tvivl den vildeste oplevelse. På vejen hjem ender vi med fri bar og slutter dagen af med fest på Café Vesterå med spillertruppen.

Hvad laver du som frivillig i AaB Support Club?
Jeg er i dag bestyrelsesmedlem i foreningen men startede i Aktivitetsudvalget med at planlægge julefrokost og sommerfest for de frivillige.

Hvordan blev du frivillig i ASC?
Efter jeg flyttede hjem til Aalborg, spurgte jeg Luske, hvor og hvad jeg kunne bidrage med, og han anbefalede Aktivitetsudvalget med min gode kammerat Krølle. Jeg har allergi for alt, herunder maling, så på trods af forsøget, så kan jeg ikke hjælpe til med at lave TIFO’er og så er jeg nok også bedst til planlægning af sociale arrangementer.

Hvorfor bruger du din tid på frivilligt arbejde? Hvad giver det dig?
Først og fremmest laver jeg frivilligt arbejde sammen med mine venner, så jeg tilbringer tid sammen med mennesker, jeg rigtig godt kan lide. Det er altid et plus, men derudover vil jeg gerne være med til, at gøre noget for ASC og medlemmerne. Desuden var jeg færdig med at læse og mit frivillige arbejde i København var ovre, så jeg havde tiden og lysten.

Hvad er din bedste oplevelse indtil videre i/med ASC?

Jeg tror ikke jeg kan pege på en oplevelse frem for andre, men jeg elsker vores aways. Det er altid en god oplevelse at være samlet om noget fælles og bruge en søndag i selskab med de bedste venner.

Har AaB fået dig til at græde?
HAHA.. JA. Som de der kender mig ved, så græder jeg ret nemt når det kommer til AaB – jeg ved ikke, hvad det er. Men når vi vinder, så græder jeg ofte. Jeg brugte anden halvleg til pokalfinalen i ’14 på at græde så meget, at jeg intet kunne se. Muligvis tør jeg ikke forvente for meget inden de store kampe og vil hellere blive positivt overrasket, og når det sker, så har jeg har svært ved at kontrollere glæden. Muligvis er der også et berømt klip fra mesterskabet ’14 i Slagelse, hvor jeg også bliver filmet kort grædende.

Hvordan var din første europæiske away og havde du shots i skoene?
Ja, Kasper Vase er det noget du kender til?… Min første Europa away gik til Club Brugge. Jeg var fløjet hjem fra København og klar på min første tur udenlandsk med AaB. Wow en tur. Kæmpe fest i bussen hele vejen derned, ud på torvet i Brugge og drikke belgiske øl i flere timer og så afsted mod kampen. Vi endte med at gå en kæmpe omvej i silende regnvejr og kom på stadion helt kolde og våde. Kampen var ikke noget at skrive hjem om, og der var flere uroligheder under kampen. Men da kampen var færdig, og vi afventede at komme ud i bussen og hjemad, spillede højtalerne pludselig
’Tsunami’ og hele tribunen dansede løs. På vejen hjem besluttede to af drengene sig for, at nu skulle der drikkes. Vi andre var gået i seng, men de købte 100 shots og festede løs. Flere gange i løbet af natten blev jeg forsøgt brugt som stol af en beruset Kasper Vase og da jeg står op dagen efter så ligger der shots i mine sko. De var simpelthen lige forsvundet for dem i løbet af natten (og promillerne), og mine sko var lækre klistrede.

Blå bog:
Civilstatus: Single
Job: Karriererådgiver
Bopæl: 9000 Aalborg
Udvalg i ASC: Bestyrelsen og aktivitetsudvalget
År som frivillig i ASC: 4 år

, , , , ,

Comments are closed.