Landskampsbilletter til Danmark-Rumænien

Som led i ASCs medlemskab i Danske Fodbold Fanklubber (DFF) har vi, endnu engang fået tilbudt billetter til den fremtidige landskamp på hjemmebane. Det er nu muligt for alle medlemmer af ASC at købe billetter til kampen mod Rumænien.

Kamp: Danmark – Rumænien
Dato/tid: Søndag d. 08. oktober kl. 18
Sted: Parken, KBH
Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2)
Bindende deadline: Mandag d. 10. september

Nærmere informationer følger omkring billetudlevering (sted, tidsrum), når vi nærmer os kampen.

Vi forventer, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe – synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted – disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs billetsalg.

Kravene, til de der deltager, er de samme som altid. Man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer at billetkøbere er bekendt m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler kan det få indflydelse på ASCs muligheder for at købe billetter til landskampe.

Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Vi udviser derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel – dertil findes der en børnetribune samt ordinært salg til kampene.

Bestilling

https://aabsupportclub.dk/?product=danmark-rumaenien

Eventuelle spørgsmål kan rettes til kontoret@aabsupportclub.dk

Comments are closed.