ASC Indestævne – Fodboldbanen kalder!

De tidligere år har julemaden sat sig for tungt på en række spillere, og det har påvirket formen gevaldigt, at ASCs indestævne har ligget lige efter jul og nytår.
Det problem undgår vi nu, for stævnet afholdes inden mors brune sovs når at sætte sig.

Lørdag d. 17. november 2018 er dagen, hvor din kampform skal peake, hvis du skal have en chance for at vinde ASC’s traditionelle stævne.

Stævnet afholdes  i hallen på Hornevej, så der er således fine rammer omkring de dramatiske kampe, som skal afgøre, hvem der skal repræsentere ASC ved de danske mesterskaber.

Efter stævnet sættes der gang i festen i cafeteriet, hvor der bydes på helstegt pattegris til kun 150 kr. Læs mere om tilmelding til stævne og fest herunder.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 9. november 2018 kl. 12.00. 

TILMELDING TIL ASC INDESTÆVNE

(Der opkræves depositum på kr. 100,- pr. hold, som reserveres på dit kort. Beløbet trækkes kun ved udeblivelse.)

TILMELDING TIL FESTEN

(Prisen er 150 kr. pr. deltager.)

Bemærk at det også er muligt blot at tilmelde sig festen, uagtet om man har mulighed for at deltage i selve indestævnet, eller ej.

Der spilles efter det reglement, som benyttes til DM for fodboldfanklubber, og det vil sige, at et hold består af fire spillere på banen, og det er tilladt at have op til tre udskiftere. Kampene forventes at være på 8 minutter, men det kan kortes ned, hvis der er mange hold i turneringen. Starttidspunktet afhænger af, hvor mange hold der melder sig til.
Kampprogram udsendes pr. mail mandagen før stævnet.

De to hold, der tørner sammen i finalen, får æren af at repræsentere Aalborg ved Danmarksmesterskaberne for fodboldfanklubber. Nærmere info herom fås ifm. stævnet.

Få hanket op i vennerne fra tribunen, og begynd træningen allerede nu, så I har fundet hinanden på banen inden det går løs i de intense kampe.

,

Comments are closed.