Handelsbetingelser

aabsupportclub.dk er den officielle online webshop for AaB Support Club (ASC). Hér kan du købe medlemsskab, udebaneture, ASC-merchandise m.m.

På denne side finder du relevant information i forbindelse med handel på aabsupportclub.dk. Vi gør opmærksom på, at handelsbetingelserne naturligvis er i overensstemmelse med købeloven. Skulle du ikke finde det svar du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Produkter
På aabsupportclub.dk kan du købe

– Fysiske varer såsom ASC-merchandise o.l.
– Ikke-fysiske varer såsom medlemskaber, udebaneture, fester o.l.

Med mindre andet angives, kræves der gyldigt ASC-medlemskab for at kunne handle såvel fysiske som ikke-fysiske varer på aabsupportclub.dk. ASC-medlemsnummeret angives i kommentarfeltet, når du afslutter din ordre.

Medlemskab af AaB Support Club kræver betaling af et årligt kontingent som fremsendes og betales ved hjælp af girokort. Det er muligt at tilmelde denne betaling til PBS. 

Sådan håndterer vi din ordre
Når du indtaster din ordre på ascshoppen.dk, modtages den af vores administrator på ASC-kontoret.

I forbindelse med den første efterfølgende telefontid, behandler vores administrator ordren, herunder bl.a. kontrol af gyldigt ASC-medlemskab og om varen er på lager (fysiske varer).

Ordrer på fysiske varer pakkes forsvarligt i plasticpose og slidstærk kuvert og gøres klar til forsendelse. Ordrer på ikke-fysiske varer – se afsnittet kvittering.

Afgivelse af ordre
Når du har afgivet din ordre på aabsupportclub.dk, vil du automatisk modtage en e-mail, hvori der angives hvilke varer du har købt, leveringsadresse og alle personoplysninger. Du skal være opmærksom på, at denne e-mail IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Det er blot et elektronisk svar fra vores system, som bekræfter din indtastning. Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre i tilfælde af:

– Trykfejl
– Tekniske problemer
– Leveringssvigt
– Manglende eller ikke-gyldigt ASC-medlemskab

eller i andre situationer, hvor ASC ikke kan acceptere ordren.

Såfremt der er problemer med din ordre, vil du modtage en mail fra ASC-kontoret med besked herom.

Kvittering
Ved køb af ikke-fysiske varer får du ikke tilsendt nogen billet e.l. For adgang til den ikke-fysiske vare vil du skulle fremvise dit ASC-medlemskort.

Ved køb af fysiske varer vil en kvittering blive tilsendt sammen med varen, når denne ekspederes fra ascshoppen.dk. Denne kvittering vil gælde som varens købsbevis.

Priser og betaling
På aabsupportclub.dk har du mulighed for at betale med Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare er ekspederet eller tilmeldingsfristen for den ikke-fysiske vare er udløbet.

Alle priser på aabsupportclub.dk er incl. moms og excl. forsendelse. Ved fysiske varer er prisen angivet som afhentningspris. Afhentningen aftales efterfølgende med ASC-kontoret. Ønskes varen tilsendt vælges forsendelse i forbindelse med afslutningen af købet.

Aftaler om køb af varer fra aabsupportclub.dk anses for endeligt indgået, når ASC-kontoret har behandlet ordren.

Sikkerhed ved online-betaling
Når du handler på aabsupportclub.dk indsamler vi kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne ekspedere din ordre. aabsupportclub.dk krypterer alle dine kortoplysninger via en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Leveringstid og transport
Leveringstiden afhænger af, hvilke varer du har bestilt og hvor de skal leveres. Som regel kan vi levere dine fysiske varer indenfor Danmarks grænser indenfor 10-14 dage efter bestillingsdatoen, dog kan der påregnes ekstra leveringstid ved ferie og helligdage. I tilfælde af, at en fysisk vare ikke kan leveres indenfor denne periode, vil ASC-kontoret kontakte dig via e-mail eller telefon indenfor 2-4 arbejdsdage. Ved forsendelse til udlandet må der forventes længere ekspeditionstid.

Forsendelsen af fysiske varer sker med PostDanmark eller DAO. aabsupportclub.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark eller DAO. Vi gør særskilt opmærksom på, at vi ikke sender fysiske varer ud pr. efterkrav.

Levering af fysiske varer fra aabsupportclub.dk anses for sket, når du har fået varen udleveret. Levering af ikke-fysiske varer med tilmeldingsfrist anses for sket, når fristen for den pågældende vare er udløbet. Levering af ikke-fysiske varer uden tilmeldingsfrist anses for sket, når du har afgivet din ordre.

Bestiller du flere fysiske varer, sender vi som udgangspunkt alle varerne samtidigt. Du betaler således kun fragt én gang, uanset hvor mange varer du køber.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt på aabsupportclub.dk overgår til dig på leveringstidspunktet.

Annullering af ordre
Du kan annullere en endnu ikke ekspederet ordre ved at tage kontakt til aabsupportclub.dk – se nedennævnte kontaktinformationer. Når varen er ekspederet vil betalingen blive trukket på din konto, jf. ovennævnte afsnit om priser og betaling.

Ombytning af varer
Skal en vare byttes til en anden størrelse, farve o.l. bedes du sende os varen + kvittering, samt dit navn, adresse og telefonnummer.

Ombytning skal på forhånd aftales med ASC-kontoret – se nedennævnte kontaktinformationer.

Fortrydelsesret
aabsupportclub.dk yder 14-dages fortrydelsesret fra modtagelsesdatoen.

Fortryder du købet, skal ascshoppen.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Fortrydelsesretten gælder ikke ved ikke-fysiske varer, som er blevet afholdt, herunder udebaneture, fester o.l.

Skal en fysisk vare returneres, bedes du sende os varen + kvittering, samt dit navn, adresse og telefonnummer. Herudover skal vi også modtage registreringsnummer, kontonummer og navnet på den bank, hvortil pengene skal overføres. Vi vil efter modtagelsen af varen hurtigst muligt sætte beløbet ind på kontoen – forvent 5-7 dages ekspeditionstid.

Reklamationsret
aabsupportclub.dk yder 24 måneders reklamationsret på fysiske varer i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Eventuelle fejl eller mangler ved varer fra aabsupportclub.dk skal påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, ascshoppen.dk har stillet i udsigt.

Hvad ved vi om dig?
Når du har besøgt aabsupportclub.dk ved vi følgende om dig:

– Hvilke undersider på ascshoppen.dk du har set på og hvornår
– Hvilken browser du bruger
– Hvilken IP-adresse du har
– Hvis du har slået brug af cookies til i din browser-opsætning, vil en cookie blive sat i det øjeblik, du besøger ascshoppen.dk

Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften af aabsupportclub.dk.

For at kunne få tilsendt de bestilte varer må du opgive navn, postadresse, telefonnummer og e-mail adresse til aabsupportclub.dk. Navn, adresse og e-mail adresse opbevares sammen med information om, hvilken vare du har købt. Dette er for at opfylde garantivilkår.

Opbevaring af persondata
ascshoppen.dk er ansvarlig for håndteringen af persondata. Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer o.s.v. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din ordre. Lovgivningen tilsiger, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.

Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge loven om behandling af personoplysninger har du mulighed for indsigt i og indsigelse over for de oplysninger, der vedrører dig.

Kontaktinformationer
AaB Support Club
Herluf Trolles Gade 34, kælderen
9000 Aalborg 
Tlf. 25751885

CVR: 17756176

kontoret@aabsupportclub.dk